30/9 – 1/10 ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ  «ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ»-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΑΡΤΑ

1ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ –ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ- ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αναχώρηση στις 07:00 και κάνοντας την απαραίτητη στάση καθοδόν επίσκεψη  στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο Νικόπολης στο χωριό Αγ. Γεώργιος με το πάρκο στον πόταμο Λούρο και τον Νερόμυλο. Καφεδάκι και βόλτα  στην περιοχή. Άφιξη στο Μεσολόγγι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για γευμα και βόλτα στην ιστορική πολη. Όσοι επιθυμούν επίσκεψη  στο μουσείο ιστορίας και τέχνης με εκθέματα από τον Λόρδο Βύρωνα και πίνακες όπως η έξοδος του Μεσολογγίου, την αυτοθυσία, την υποδοχή του Λ.βυρων στο Μεσολόγγι κ.α. και στον Κήπο των Ηρώων. Το απόγευμα 18:30 αναχώρηση για Ναύπακτο. Εκεί θα παρακολουθήσουμε το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου Ναυπακτίας η Αναπαράσταση της «Ναυμαχίας της Ναυπάκτου». Ένα μοναδικό  υπερθέαμα όπου το  Ενετικό Λιμάνι της πόλης θα μετατραπεί και πάλι σε ένα μοναδικό σκηνικό που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων κατοίκων και επισκεπτών.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΑΡΤΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και κάνοντας μια περιήγηση στο Μεσολόγγι με το λεωφορείο  αναχώρηση για το Αιτωλικό, την νερένια πόλη, καλούμενη και μικρή Βενετία της Ελλάδας. Η πόλη του Αιτωλικού είναι ανεπτυγμένη σ’ ένα μικρό νησάκι ριζωμένο στο νερό στο μέσον περίπου της λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου. Συνδέεται ανατολικά και δυτικά με την ξηρά με δύο πέτρινα τοξωτά γεφύρια αρχικού μήκους περίπου 300 μέτρων το καθένα. Προσκύνημα στην Παναγιά την Παζαρίτισσα με την θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, το ξυλόγλυπτο τέμπλο της Εκκλησίας και ο Ιερός Επιτάφιος έργο του 12ου αι., που φέρεται από την παράδοση να έχει κεντηθεί από τρεις παρθένες, με χρυσά και μεταλλικά και μεταξωτά νήματα, διαφόρων αποχρώσεων, και οι οποίες παρθένες, αμέσως αφού τον τελείωσαν το κέντημά του, πέθαναν. Χρόνος ελεύθερος για καφεδάκι. Ακολουθει επίσκεψη στο φράγμα Πουρναριού το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Στην συνέχεια άφιξη στην πολη της Άρτας και χρόνος ελεύθερος για γευμα. Επιστροφή στην πολη μας κάνοντας την απαραίτητη στάση.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

85 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

75 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 95 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

•             Την μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο

•             Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

•             1 διαμονή στο ξενοδοχείο μέσα στο Μεσολόγγι Β΄κατ. LIBERTY HOTEL

•             1 πρωινό σε μπουφέ

•             Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

•             Ομαδική ασφαλιστική κάλυψη

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

•             Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Leave a Reply