1Η ΗΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί (6:30) και αναχώρηση για την Κυλλήνη με απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν. Επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο, άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης για παρακολούθηση του Επιταφίου της Μητρόπολης ο οποίος στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί!  Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε! Ο ωραιότατος ύμνος “Τον κύριο υμνείτε…”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το ¨κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μια πραγματικά υπέροχη ημέρα!

2Η ΗΜΕΡΑ  ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πρωινό και  επίσκεψη στον Ιστορικό Ναό του Αγ.Νικολάου, στο Μουσείο Σολωμού και επιφανών Ζακυνθινών, στο Μαυσωλείο του Σολωμού και του Κάλβου, στο Μεταβυζαντινό Αγιογραφικό και Εκκλησιαστικό μουσείο. Σήμερα θα περιηγηθούμε στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιρίδιο θα δούμε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καμπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην Αναφωνήτρια θα δούμε το μοναστήρι όπου μόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα θαυμάσουμε από ψηλά το ναυάγιο –σήμα κατατεθέν του νησιού και θα φθάσουμε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε βαρκάδα στις πανέμορφες γαλάζιες σπηλιές. Θα γευματίσουμε εξ΄ιδίων και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης στην πλατεία του Αγ.Μάρκου και θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο μας με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ – ΜΠΟΧΑΛΗ-ΠΟΛΗ

Πρωινό και μετάβαση στη Μπόχαλη, το μπαλκόνι της Ζακύνθου και στο λόφο Στράνη με την πανοραμική θέα όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό Ύμνο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα με μουσική και χορούς. Το απογευματάκι βόλτα στην πόλη, όπου γίνεται ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου της πόλεως και λιτάνευση της επιβλητικής εικόνας της Παναγίας της Γαλανούσας, καθώς και της εικόνας της Αναστάσεως. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στην ρομαντική ατμόσφαιρα της γραφικής πόλης.

4Η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Ζακύνθου. Προσκύνημα Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στην Κυλλήνη. Έπειτα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας αργά το απόγευμα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 400 ΕΥΡΩ

295 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

270 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

260 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΑΙΔΙΑ:

 • ΜΕΧΡΙ 2 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΩΡΕΑΝ
 • ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με  ιδιόκτητο λεωφορείο
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο HOTEL MAJESTIC SPA 4****( ΛΑΓΑΝΑΣ)
 • 3 πρωινά σε μπουφέ
 • Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Νηστίσιμα και μη νηστίσιμα σε μπουφέ
 • Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά την Ανάσταση, ακολουθεί πλούσιος μπουφέ και με Αναστάσιμα εδέσματα (Μαγειρίτσα, Κόκκινα Αυγά , Κουλούρια κλπ.) Μουσική και Γλέντι
 • ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ εορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπούφε με γλέντι.

(ΠΡΟΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΕ ΟΥΖΟ- ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ -ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΑΡΝΙΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΧΟΡΟΥΣ )

 • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου
 • Ειδικός φόρος διαμονής (Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση )
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη
 • Δώρο λαμπάδες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ !!!