29/7 – 2/8  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΡΟΣ

1Η   ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ

Αναχώρηση στις 08:00 και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο (18:00) και αναχώρηση για την “Αρχόντισσα του Αιγαίου”, τη Σύρο. Αποβίβαση από το καράβι και αναχώρηση για το Μέγα Γιαλό και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

χρόνος ελεύθερος  για μπάνιο και γευμα σε παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής. Αργά το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Σύρου, την Ερμούπολη. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΣΥΡΟΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για επίσκεψη της Ερμούπολης με τα υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, δείγματα πολιτισμού και ευημερίας. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Θέατρο Απόλλων, το μοναδικό Δημαρχείο στην Μαρμάρινη πλατεία Α. Μιαούλη, όπου βρίσκεται και ο ανδριάντας του. Τέλος θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO. Στην συνέχεια, αναχώρηση για Αζόλιμνο για φαγητό και μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας ξεκούραση. Βραδινή έξοδος στην Χώρα. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΣΥΡΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Άνω Σύρο όπου η θέα είναι καταπληκτική. Θα δούμε την Μητρόπολη των Καθολικών Σαν Τζώρτζιο καθώς και τα μοναστήρια των Ιησουϊτών και των Καπουτσίνων. Θα δούμε το σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη (σήμερα μουσείο). Χρόνος  ελεύθερος για βόλτα στα σοκάκια. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Γαλησσα όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας. Γευμα και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ βόλτα στην Χώρα ή στην Άνω Χώρα όσοι επιθυμούν. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ: ΣΥΡΟΣ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΝΟΣ Ή ΜΥΚΟΝΟΣ )

Πρόγευμα και αναχώρηση για όσους επιθυμούν προαιρετικά ημερήσια εκδρομή στην Τήνο ή την Μύκονο. Όσοι δεν επιθυμούν την ημερήσια εκδρομή στα γειτονικά νησιά μπορούν να απολαυσουν το μπάνιο τους στην περιοχή του ξενοδοχείου ή να πάμε στην Χώρα για βόλτα και καφεδάκι και στην συνέχεια για μπάνιο σε κοντινή παραλία.

5Η ΜΕΡΑ : ΣΥΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση αργά το πρωί από το ξενοδοχείο. Άφιξη στην Ερμούπολη και χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στην πανέμορφη πολη. Επιβίβαση στο πλοίο στις 16:00. Άφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   360  ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ :   + 150 ΕΥΡΩ ( ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Την μεταφορά και τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με ιδιόκτητο λεωφορείο
  • Το λεωφορείο θα βρίσκεται καθολη την διάρκεια της εκδρομής μαζί μας
  • Τις 4 διαμονές σε ξενοδοχείο HOTEL ALEXANDRA  (ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ)
  • 4 πρωινά σε μπούφε
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Πειραιάς – Σύρος – Πειραιάς  ( οικονομική θέση )
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό καθώς και εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, επιπλέον γεύματα, ποτά, κα