27/7  ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ + ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ  32€

Αναχώρηση στις 7:30 από Καμάρα (τα υπόλοιπα σημεία αναχωρήσεων πριν και μετά την Καμάρα θα καθοριστούν κατόπιν συνεννοήσεως).

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Η Ουρανούπολη είναι το τελευταίο χωριό που θα συναντήσετε στη Χαλκιδική πριν την μοναστική πολιτεία τουΑγίου Όρους. Η Ουρανούπολη έχει όμορφη θέα στα νησάκια της Αμμουλιανής και τα Δρένια. Ο βυζαντινός πύργος του Προσφορίου είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε. Έχετε ακόμα την δυνατότητα να νοικιάσετε σκάφος και να οργανώσετε ημερήσιες εκδρομές στα νησιά Δρένια και στην Αμμουλιανή. Στην Ουρανούπολη υπάρχει σταθμός του λιμενικού, αστυνομία, ιατρείο και εμπορικά καταστήματα. Επίσης στο λιμάνι της Ουρανούπολης υπάρχουν πολλές ταβέρνες και καφετέριες.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ

Η όλη εμπειρία της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος είναι μοναδική. Για 40 λεπτά περίπου μέχρι το πρώτο μοναστήρι ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το θαύμα της φύσης η οποία είναι ανέγγιχτη από ανθρώπινο χέρι. Μοναδικές παραλίες και άγρια ομορφιά από πράσινο, βουνό, χαράδρες και απότομα βράχια. Το πρώτο μοναστήρι που συναντάμε είναι της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου και στη συνέχεια, Ιερά Μονή Ξενοφώντος, Ιερά Μονή Παντελεήμωνος (Ρώσικο), Ιερά Μονή Ξηροποτάμου, τη Δάφνη (λιμάνι), Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, Ιερά Μονή Γρηγορίου, Ιερά Μονή Διονυσίου, Ιερά Μονή Αγίου Παύλου και οι σκήτες, Νέα Σκήτη και Αγίας Άννας. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες, να ακούσετε ξενάγηση, να αγοράσετε αναμνηστικά από το πλοίο ή να απολαύσετε από το σνακ – μπαρ οποιοδήποτε ρόφημα. Η ώρα επιστροφής είναι 13:45

Leave a Reply