26-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ –ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΛΟΥΤΡΑΚΙΛΙΜΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ – ΦΕΝΕΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ

1Η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Ι.Μ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ

Αναχώρηση 7:00 π.μ. από τα γραφεία μας. Παίρνοντας  την εθνική οδό και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο Λουτράκι. Προσκύνημα την Ι.Μ Όσιου Πατάπιου και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το Λουτράκι. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΛΙΜΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ – ΦΕΝΕΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑΣ

Πρόγευμα και σκαρφαλώνουμε στα χωριά της Κορινθίας που δικαίως έχει χαρακτηριστεί «Κορινθιακή Ελβετία» για την μοναδική ομορφιά της φύσης. Θα επισκεφτούμε  το Μουσείο Περιβάλλοντος στη Λίμνη Στυμφαλίας έχει χτιστεί στην πλάγια ενός από τους καταπράσινους λόφους, που περιβάλλουν την λίμνη της Στυμφαλίας.  Από εκεί ανηφορίζουμε για τη λίμνη Δόξα  όπου σε περίοπτη θέση βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του 14ο αιώνα , κατά τους χρόνους της Επανάστασης του ’21 είχε λειτουργήσει σαν Αρχηγείο της Φιλικής Εταιρείας, υπό την αρχηγία του Ηγούμενου της Μονής Ναθαναήλ . Θα παραμείνουμε στην Μονή για να προσκυνήσουμε και να γευτούμε το ωραίο γλυκό τριαντάφυλλο που φτιάχνουν οι μοναχοί.   Έπειτα θα πάμε στο εκκλησάκι του αγίου Φανουρίου που είναι μέσα στη λίμνη. Χρόνος για περίπατο στις όχθες της γραφικής λίμνης και γεύμα στο Φενέος. Το απόγευμα επιστροφή στο Λουτράκι. Δείπνο και διανυκτέρευση

3η μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ –ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας, κεφαλοχώρι αποτελούμενο από τρεις συνοικίες, σκαρφαλωμένο στις πυκνές δασωμένες πλαγιές του όρους Κυλλήνη. Εδώ, θα θαυμάσουμε την εκπληκτική Ι.Μ του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ. Περπατώντας θα γνωρίσουμε τα ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ, ενώ θα γευματίσουμε προαιρετικά στα ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. Η τελευταία μας στάση για τον απογευματινό καφέ στην πολη του Ξυλόκαστρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για περιήγηση στην αρχαία Κόρινθο , έναν ανέλπιστα όμορφο και καλοσυντηρημένο αρχαιολογικό χώρο, τον δωρικό ναό του Απόλλωνα που δεσπόζει στο κέντρο και να αναζητήσετε τα ίχνη από τη Ρωμαϊκή αγορά, τα λουτρά και τις στοές και φυσικά να θαυμάσετε τα ευρήματα των ανασκαφών στο μουσείο (ψηφιδωτά, κεραμικά κλπ. ). Χρόνος ελεύθερος γα καφε στην πολη της Κορίνθου. Στην συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή στην πολη μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν.   

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

190 ΕΥΡΩ TO ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

175 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ &ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ)

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 265 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο, ιδιόκτητο λεωφορείο
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο BAKOS HOTEL Β΄ ΚΑΤ στο Λουτράκι.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.