23-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΑΘΗΝΑ-ΣΟΥΝΙΟ – ΧΑΛΚΙΔΑ

1Η ΜΕΡΑ  (23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρησηστις 07:30 και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ άφιξη στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία, στην στολισμένη πλατεία συντάγματος και στο πεζόδρομο της Ερμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ ( 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) : ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το μουσείο Ακρόπολης και τον βράχο της Ακρόπολης με ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Στην συνέχεια ακολουθώντας την παραθαλάσσια λεωφόρο  και περνώντας από Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα , Βουλιαγμένη άφιξη στο λόφο του Σουνίου. Στάση για καφέ και περιήγηση του χώρου. Το μεσημέρι στάση για γεύμα στην περιοχή. Το βράδυ επίσκεψη στο στολισμένο ιστορικό κέντρο της Αθήνας  όπου θα έχουμε προαιρετικά το  Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ( 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) : ΑΘΗΝΑ

Όσοι επιθυμούν Ακολουθία του Όρθρου των Χριστουγέννων και Θεία Λειτουργία σε κοντινή εκκλησία. Πρωινό και αναχώρηση στις 10:30 για  περιήγηση στα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, τη Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγματος με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το Ζάππειο, τους  Στύλους του Ολυμπίου Διός. Γευμα εξ ιδίων και επίσκεψη στο κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που είναι χώρος διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση και το βράδυ ελεύθερο ( ευκαιρία για παρακολούθησης κάποιας θεατρικής παράστασης ). Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ ( 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) : ΑΘΗΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο. Άφιξη στην Χαλκίδα. Χρόνος για βόλτα στην πολη. Στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 200 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 275 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Την μεταφορά με ιδιόκτητο τουριστικο λεωφορείο
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Την διαμονή σε επιλεγμένο  ξενοδοχείο
  • 3 πρωινά  σε μπούφε
  • Επίσημο ξεναγό στην Ακρόπολη
  • Αρχηγό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, κλπ

Leave a Reply