22-23-24-25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΓΚΙΣΤΡΙ)

1Η ΜΕΡΑ (22/6) : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ-ΑΙΓΙΝΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.30. Με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, άφιξη στον Πειραια. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους άφιξη στην Αίγινα και επίσκεψη στο ναός της Αφαίας από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της ύστερης αρχαϊκής εποχής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτα στην Αγία Μαρίνα με τις  γραφικές παραθαλάσσιες ταβέρνες της . Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ (23/6): ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο 1904- 1910,από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο οπού το 1961 ανακηρύχθηκε Άγιος. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές.  Προσκύνημα και περιήγηση της Μονής. Ακολουθει ο γύρος του νησιού. Επίσκεψη στο μουσείο Καπράλου και αφού περάσουμε από την οικία του Ν. Καζαντζάκη θα καταλήξουμε στην Σουβαλα για βόλτα και καφέ.  Στην συνέχεια άφιξη  στην Πέρδικα που είναι ένας παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Η μια πλευρά της είναι όλη ένα πλακόστρωτο υπερυψωμένο μπαλκόνι πάνω από την θάλασσα. Στη σειρά στο πεζόδρομο υπάρχουν ταβέρνες, πασίγνωστες για τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά τους, ουζερί, μπαρ και καφετέριες. Γευμα εξ ιδίων και χρόνος για μπάνιο και  βόλτα. Όσοι επιθυμούν μπορούν με καραβάκια να απολαύουν το μπάνιο στο απέναντι μικρό νησάκι Μονή.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ( 24/7) ΑΙΓΙΝΑ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΓΚΙΣΤΡΙ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πολη της Αίγινας όπου ο παραλιακός δρόμος του λιμανιού αποτελεί τον ιδανικό τόπο για να απολαύστε τον καφέ σας στα παραδοσιακά καφενεία και τα ζαχαροπλαστεία. Περπατήστε στα στενά σοκάκια ανάμεσα στα αρχοντικά και τα πολυάριθμα καταστήματα λαϊκής τέχνης και ανεβείτε για μια ρομαντική βόλτα στα μόνιππα αμαξάκια. Χρόνος ελεύθερος για γευμα εξ ιδίων και

για να θαυμάσετε από κοντά τα αξιοθέατα της πολης ( Κυβερνείο , Λαογραφικό μουσείο, Πύργος Μαρκέλλου κλπ. Στην συνέχεια όσοι επιθυμούν εκδρομή στο Αγκίστρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ (25/6) : ΑΙΓΙΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση την πολη της Αίγινας και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πολη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

209 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 290€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • την μεταφορά και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • 3 διαμονές στο ξενοδοχείο GALINI HOTEL στην Αγία Μαρίνα
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • τα εισιτήρια των πλοίων Πειραιά – Αίγινα – Πειραιά
  • αρχηγό του γραφείου μας
  • ειδικό φόρο διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, κ.λπ.