22-23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ ( ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΤΡΙΖΟΝΙΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑ -ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΠΑΤΡΑ

Συγκέντρωση στις 7:30 στην Καμάρα και περνώντας την Εγνατία Οδό και Ιόνιο Οδό με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στην Ναύπακτο.  Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στην παραλία Ψανης, βόλτα και γευμα.  Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο  Διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑ- ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Καθολικής στη Γαστούνη που ανήκει στο τύπο του δικιόνιου σταυροειδούς εγγεγραμμένου ναού και χρονολογείται στον 12ο αιώνα. Περιήγηση στην μονή και στην συνέχεια αναχώρηση  για την αρχαία Ολυμπία. Περιήγηση στον τόπο διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων. Στην συνέχεια θα καταλήξουμε στην ομορφότερη παραλία του νομού Ηλείας την Κουρουτα. Μία αχανής, αμμώδης παραλία διεκδικεί τον τίτλο μίας εκ των καλύτερων ακτών της Πελοποννήσου. Στην Κουρούτα το Ιόνιο «σκάει» ήρεμα πάνω στη χρυσή, απαλή άμμο μεταφέροντας παντού στην ατμόσφαιρα την αίσθηση ενός γλυκού, ατελείωτου καλοκαιριού, σε έναν πολύβουο, παραθαλάσσιο οικισμό γεμάτο εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και μερικά εντυπωσιακά ξενοδοχεία. Η παραλία είναι τοποθετημένη σε μέρος μαγικό. Απέναντι η Ζάκυνθος φαίνεται πεντακάθαρα, ειδικά τις μέρες που η ατμόσφαιρα είναι την ώρα που ο ήλιος πέφτει μέσα στη θάλασσα το θέαμα είναι συναρπαστικό, με το όμορφο νησί του Ιουνίου να αποκτά αμέτρητες αποχρώσεις του μοβ και του πορτοκαλί. Χρόνος ελεύθερος να απολαυσουμε το μπάνιο μας και το γευμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . δείπνο και  διανυκτέρευση.

3ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΤΡΙΖΟΝΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Παναγία την Τρυπητή. Προσκύνημα και περιήγηση στην εκκλησία που είναι κτισμένη μέσα στον βράχο. Στην συνέχεια βόλτα και  περιήγηση στην Πάτρα. Αποχαιρετούμε την όμορφη Πάτρα και άφιξη στα Χάνια, μικρός παραθαλάσσιος οικισμός από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να επισκεφτούμε το όμορφο νησί Τριζόνια. Χρόνος να περπατήσουμε στην πανέμορφη παραλία, στην εκκλησία του Αϊ-Γιώργη δίπλα στην θάλασσα, στο γραφικό εκκλησάκι της Αγ.-Παρασκευής και να απολαυσουμε το ουζάκι και το μπανακι μας. Επιστροφή στα Χάνια και επιβίβαση στο λεωφορείο. Επιστροφή στην πολη μας κάνοντας καθοδόν τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:  150 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 235 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με ιδιόκτητο λεωφορείο
  • 2 διαν/σεις στο RODINI HOTEL (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ)
  • 2 προγεύματα + 2 δείπνα
  • Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας
  • Tο καραβάκι στο νησί Τριζόνια
  • Επίσημο ξεναγό στην Αρχαία Ολυμπία
  • ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, επιπλέον γεύματα, ποτά κλπ

Leave a Reply