21-25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑ- ΠΑΡΓΑ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΜΕΓΑΝΗΣΙ- (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΙΕΣ)

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  – ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση στις 7:30. Μέσω Εγνατίας Οδού και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και όσοι επιθυμούν μπάνιο στην παραλία Γύρα που βρίσκεται στο βορειότερο άκρο του νησιού, κοντά στην είσοδο της Λευκάδας . Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το κάστρο της ης Αγίας Μαύρας, που δεσπόζει στην είσοδο του νησιού της Λευκάδας είναι ένα από τα πιο επιβλητικά μεσαιωνικά κτίσματα στην Ελλάδα και αποτελεί πρότυπο οχυρωματικής τέχνης εκείνης της εποχής. Είναι θεμελιωμένο πάνω σε χερσόνησο που βρίσκεται μεταξύ Λευκάδας και Ακαρνανίας και καταλαμβάνει έκταση περίπου 25.000 τετραγωνικών μέτρων διαθέτοντας πλούσια πολεμική ιστορία καθώς πολιορκήθηκε συνολικά 12 φορές στους 7 αιώνες της ύπαρξής του. επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΖΙΕΡΑ)

Πρωινό και αναχωρούμε για το χωριό Νυδρί, για την προαιρετική μας κρουαζιέρα. Θα επισκεφθούμε την παραλία Εγκρεμνοί για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Επόμενη στάση μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι, μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς που θεωρείται το διαμάντι της μεσογείου φαγητό και κολύμπι. Έπειτα ακολουθεί στάση στην Ιθάκη. Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε την σπηλιά Παπανικολής που βρίσκεται στο Μεγανήσι Λευκάδος. Είσοδος στην σπηλιά για φωτογραφίες. Επόμενη στάση το Σκορπιό για μπάνιο, το νησί του Έλληνα Κροίσου Αρισ. Ωνάση. Περίπλους των νησιών Σκορπίδι Σπάρτη και Μαδούρι, και άφιξη στο Ναδίρ. Επιστροφή στην Λευκάδα . Διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης. Επίσκεψη και προσκύνημα στην Μονή της Παναγίας Φανερωμένης, με το σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο. Αναχώρηση για την παραλία του Αγίου Νικήτα. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Από την παραλία του Αγίου Νικήτα μπορείτε να επισκεφθείτε την παραλία Κάθισμα και το Μύλο. Επιστροφή στην Λευκάδα . Διαν/ση.      

4Η ΜΕΡΑ:ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΓΑΝΗΣΙ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το γραφικό χωριό Βασιλική, ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια με ferry από το Νυδρί θα μεταβούμε ( προαιρετικά) στο Μεγανήσι όπου θα επισκεφθούμε το Βαθύ. Το Βαθύ είναι ένα πραγματικό ψαροχώρι με τα καΐκια και τις ψαροταβέρνες, τα καφενεία και την εκτεταμένη προκυμαία, ένα από τα πιο αυθεντικά σημεία του Ιονίου, ιδανικό για φαγητό και περιπάτους. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5ΗΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ- ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΠΑΡΓΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Πρόγευμα και άφιξη στην Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, για προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο κανάλι του ποταμού Αχέροντα. Χρόνος για καφεδάκι. Αναχώρηση για την πανέμορφη με τα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια την Πάργα. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γευμα. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν. 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

250 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

220 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορές-μετακινήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NIRIKOS στο κέντρο της Λευκάδας
  • 4 πρωινά σε μπουφέ
  • Τις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ειδικός φόρος διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, Κρουαζιέρες,καραβι για Μεγανησι, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα . Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

Leave a Reply