15-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΩΓΗΣ-ΦΑΝΑΡΙ-ΚΑΒΑΛΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ-ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

1Η ΜΕΡΑ :ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΒΑΛΑ- ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση στις 7:30 και άφιξη στην Καβάλα. Περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια, στο Τζαμί Χαλίλ Μπέη (Παλιά Μουσική), την Κατοικία – Μουσείο Μωχαμετ Αλή, το Φρούριο της Καβάλας και φυσικά στην εκκλησία της Παναγίας που γιορτάζει. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στο Ίμερε όπου μπορείτε να απολαυσετε το καφεδάκι σας. Στην συνέχεια άφιξη στην παραλία Αμμογλωσσα Κεραμωτής για μπάνιο και φαγητό. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για περπατήσετε στην παλιά πολη να θαυμάσετε το Παλαιό Τέμενος και είναι ένα οθωμανικό μνημείο, το οποίο σύμφωνα με τον Εβλιγιά Τσελεμπή, χρονολογείται από το 1608-9 ή το 1677-78, κατά μια επιγραφή, τον πύργος του ρολογιού (Saat Kule) είναι ένας πύργος που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα βασισμένος στην Οθωμανική Περίοδο, το άλσος της Αγίας Παρασκευής και την πολυσύχναστη πλατεία Ειρήνης. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΓΥΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από όπου θα πάρουμε το καράβι για την όμορφη Σαμοθράκη. Άφιξη στην Σαμοθράκη στις 11:20. Πρώτη μας επίσκεψη στον μυστηριακό αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόπολης, που θεωρείται από τους σημαντικότερους της Ελλάδας. Αφού επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο, θα δούμε το Αρσινόειον, που είναι το μεγαλύτερο κυκλικό οικοδόμημα της αρχαιότητας, το ανάκτορο, την ιερή κατοικία, το Ιερό των Μεγάλων θεών, όπου γίνονταν οι τελετές των Καβειρίων Μυστηρίων και φυσικά το σημείο που βρέθηκε το περίφημο άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης, θα συνεχίσουμε κατά μήκος των καταπράσινων ακτών και θα επισκεφθούμε τον οικισμό Θέρμα, για να δείτε από κοντά όσοι επιθυμείτε τους καταρράκτες της Γριάς Βάθρας.  Αναχώρηση στην πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα, που έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός. Θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο, την εκκλησία, όπου φυλάσσονται τα ιερά λείψανα των Πέντε Μαρτύρων της Σαμοθράκης και θα ανεβούμε μέχρι το Μεσαιωνικό Γενοβέζικο κάστρο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες στα στενά σοκάκια, ή για καφέ. Μεταφορά στο λιμάνι (19:00) από όπου θα περάσουμε με το πλοίο στην Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για μπάνιο σε μια από τις ωραιότερες  παραλίες της Αλεξανδρούπολης την  Αγία Παρασκευή. Χρόνος ελεύθερος να απολαυσουμε το μπανακι μας και το καφεδακι μας. Στην συνέχεια το μεσημέρι θα καταλήξουμε για γευμα στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης με τις ταβερνούλες και τα ουζερί και με θέα το Θρακικό πέλαγος ή στο κέντρο της όπως επιθυμεί ο καθένας.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗΝ- ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ-ΦΑΝΑΡΙ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΩΓΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Πόρτο Λαγος με την εκκλησία της Παναγίας της Παντάνασσας και  του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στο σημείο όπου ενώνεται η Λίμνη Βιστωνίδα με το Θρακικό Πέλαγος.  Χρόνος για προσκύνημα. Στην συνέχεια άφιξη στην οργανωμένη παραλία της Αρωγής. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νόμου Ροδόπης με την ψιλή λευκή άμμο,  τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά του θρακικού πελάγους και  τον αμμώδη βυθό. Γευμα όσοι επιθυμούν στο γραφικό ψαροχώρι Φανάρι. Επιστροφή στην πολη μας.  

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ :  235 ΕΥΡΩ

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ :180 ΕΥΡΩ

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 165 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο του γραφείου μας
  • τα εισιτήρια των καραβιών ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  • Τις 3 διαμονές σε ξενοδοχείο DΕMOKRITOS HOTEL
  • 3 πρωινά σε μπούφε
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό καθώς και εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, επιπλέον γεύματα, ποτά, κα