ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΦΙΟΡΕ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 14-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   

1Η ΗΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Κυλλήνη με απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν. Επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο, άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης για παρακολούθηση του Επιταφίου της Μητρόπολης ο οποίος στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί!  Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε! Ο ωραιότατος ύμνος “Τον κύριο υμνείτε…”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το ¨κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μια πραγματικά υπέροχη ημέρα!

2Η ΗΜΕΡΑ  ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΖΑΝΥΝΘΟΣ

Πρωινό και  επίσκεψη στον Ιστορικό Ναό του Αγ. Νικολάου, στο Μουσείο Σολωμού και επιφανών Ζακυνθινών, στο Μαυσωλείο του Σολωμού και του Κάλβου, στο Μεταβυζαντινό Αγιογραφικό και Εκκλησιαστικό μουσείο. Σήμερα θα περιηγηθούμε βόρειο τμήμα του νησιού. Στην Αναφωνήτρια θα δούμε το μοναστήρι όπου μόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα θαυμάσουμε από ψηλά το ναυάγιο –σήμα κατατεθέν του νησιού και θα φθάσουμε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε βαρκάδα στις πανέμορφες γαλάζιες σπηλιές. Θα γευματίσουμε εξ΄ιδίων και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης στην πλατεία του Αγ.Μάρκου και θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο μας με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ – ΜΠΟΧΑΛΗ-ΠΟΛΗ

Πρωινό και μετάβαση στη Μπόχαλη, το μπαλκόνι της Ζακύνθου και στο λόφο Στράνη με την πανοραμική θέα όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό Ύμνο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα με μουσική και χορούς. Το απογευματάκι βόλτα στην πόλη, όπου γίνεται ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου της πόλεως και λιτάνευση της επιβλητικής εικόνας της Παναγίας της Γαλανούσας, καθώς και της εικόνας της Αναστάσεως.. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στην ρομαντική ατμόσφαιρα της γραφικής πόλης.

4Η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και επίσκεψη στο χωριό Μαχαιρίδιο όπου θα δούμε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καμπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Ζακύνθου. Προσκύνημα Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στην Κυλλήνη. Έπειτα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας  το βράδυ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 390 ΕΥΡΩ

285 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

255 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΑΙΔΙΑ:

 • ΜΕΧΡΙ 2 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΩΡΕΑΝ
 • ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 210 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο, ιδιόκτητο λεωφορείο
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο ZANTE PARK RESORT & SPA 5*****
 • 3 πρωινά σε μπουφέ
 • Μ. Παρασκευή νηστίσιμο δείπνο ( μπουφέ)
 • Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα  ( μπουφέ )
 • Κυριακή του Πάσχα εορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπούφε με γλέντι.

(ΠΡΟΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΕ ΟΥΖΟ- ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ -ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΑΡΝΙΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΧΟΡΟΥΣ )

 • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου
 • Ειδικός φόρος διαμονής
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη
 • Δώρο λαμπάδες και κουλουράκια θα σας περιμένουν  στα δωμάτια σας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *