forex trading logo

Follow Us 

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 

2ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

 

 

24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΠΑΝΣΚΟ - ΜΕΛΕΝΙΚΟ

ΠΕΤΡΙΤΣΙ- ΜΟΝΗ ΡΙΛΑ

1Η ΜΕΡΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ– ΠΕΤΡΙΤΣΙ - ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση στις 07:00 και άφιξη στα σύνορα του Προμαχώνα. Έλεγχος εγγράφων και άφιξη στο Πετριτσι. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση μας για ψώνια. Στην συνέχεια αναχώρηση για το πανέμορφο Μπανσκο κτισμένο στο όρος Πίριν. Χρόνος ελεύθερος για γευμα και βόλτα στην πανέμορφη πολη με τα μικρά μαγαζάκια. Βόλτα στον πεζόδρομο με την εκκλησία της Αγίας Τριάδος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερο για όσους θέλουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου

(σπα, τζακούζι, θερμαινόμενη πισίνα, κλπ).  Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΜΠΑΝΣΚΟ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΑ – ΜΕΛΕΝΙΚΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και περνώντας μια υπεροχή διαδρομή μέσα στα όρη Ρίλα άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα. Προσκύνημα και περιήγηση στην μεγαλύτερη και φημισμένη ορθόδοξη μόνη της Βουλγαρίας. Επόμενος σταθμός μας το γραφικό Μελένικο κτισμένο ανάμεσα σε αμμώδεις πυραμίδες. Χρόνος για γευμα και βόλτα. Επιστροφή στην πολη μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  55 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 75 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·        Την μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο
 • ·        Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·        Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4****  MOUNTAIN PARADISE  HOTEL
 • ·        Ημιδιατροφή ( πρωινό και δείπνο σε μπούφε)
 • ·        Δωρεάν χρήση τζακούζι θερμαινόμενη πισινά κ.λ.π
 • ·        Αρχηγό του γραφείου μας

 


 


 


 2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ

 

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

 

6-7-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ( ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ)

 

1Η ΜΕΡΑ &   2Η ΜΕΡΑ  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

 

Αναχώρηση στις 23:00. Με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά από τον απαραίτητο έλεγχο  κάνουμε στάση για ψώνια στα αφορολόγητα. Συνεχίζουμε για την Αδριανούπολη. Άφιξη στο μεγάλο παζάρι της πολης και χρόνος ελεύθερος για ψώνια .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στο Καπαλί Τσαρσί  για ψώνια να επισκεφτείτε τις ελληνικές γειτονιές, να γευτείτε την παραδοσιακά εδέσματα και να απολαύσετε το παραδοσιακό Χαμάμ . Διαν/ση

 

3Η  ΜΕΡΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Πρωινό. Επιβίβαση στο λεωφορείο και θα επισκεφθούμε τα 2 εμπορικά κέντρα , χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε για τα σύνορα και μετά την διέλευση των συνόρων , παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για φαγητό για ξεκούραση . Άφιξη στη πόλη μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 60 ΕΥΡΩ

 

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 75 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

·         Τις μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.          

 

·         1 διαν/ση σε ξενοδοχείο με πρωινό στο κέντρο της πόλης PARKHOTEL

 

·         Ασφάλεια

 

·         Συνοδό του γραφείου μας

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 


 


 


 

     ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

23-24-25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 ΑΘΗΝΑ 

ΣΑΛΑΜΙΝΑ- ΣΟΥΝΙΟ  ΧΑΛΚΙΔΑ

1Η ΜΕΡΑ  (23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση στις 07:00 και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ άφιξη στην Αθήνα. Συνεχίζουµε για να επισκεφθούµε το κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούµε στους χώρους στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότηµα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα επιβίβαση στο λεωφορείο για μια πρώτη γνωριμία, στην στολισμένη πλατεία συντάγματος και στο πεζόδρομο της Ερμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ ( 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) : ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το μουσείο Ακρόπολης και τον βράχο της Ακρόπολης με ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Στην συνέχεια επίσκεψη στο μουσείο « θωρηκτό Αβέρωφ». Ξενάγηση του χώρου και όσοι επιθυμούν μπορούν να θαυμάσουν την  νέα περιοδική έκθεση του Μουσείου Ακρόπολης «Από την απαγορευμένη πόλη: Αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong» . Περιήγηση στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουµε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, τη Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγµατος µε το µνηµείο Αγνώστου Στρατιώτη, το Ζάππειο, τις Στήλες Ολυµπίου ∆ιός. Γευμα εξ ιδίων και επιστροφή στην Αθηνά. Το βράδυ επίσκεψη στο στολισμένο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με κατάληξη στην πανέμορφη Πλάκα όπου θα έχουμε το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ( 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) : ΑΘΗΝΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση στις 09:30. Επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό το Πασαλιμανι, την Δραπετσώνα και το λιμάνι του Περάματος από όπου θα πάρουμε το καράβι για την Σαλαμίνα.  Περιήγηση του νησιού (Ναός του Αγ. Δημητρίου που είναι η πρώτη ενορία του νησιού με τον τάφο του οπλαρχηγού της Επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη) και προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης.  Επιστροφή στην Αθήνα και ακολουθώντας την παραθαλάσσια λεωφόρο  και περνώντας από Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα , Βουλιαγμένη άφιξη στο λόφο του Σουνίου. Το μεσημέρι στάση για γεύμα στα βλάχικα της Βάρης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο και το βράδυ ελεύθερο ( ευκαιρία για παρακολούθησης κάποιας θεατρικής παράστασης ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ ( 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) : ΑΘΗΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση Στην συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στην Χαλκίδα. Χρόνος για γευμα και βόλτα στην πολη. Στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 160  ΕΥΡΩ

ΠΑΙΔΙ 2-12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 110 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 215 ΕΥΡΩ

 

Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν σε ταβέρνα της Πλάκας με ζωντανή μουσική:

25 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·        Την μεταφορά με ιδιόκτητο τουριστικο λεωφορείο
 • ·        Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·        Την διαμονή στο  ξενοδοχείο CANDIAHOTEL
 • ·        3 πρωινά  σε μπούφε
 • ·        Το καράβι ΠΕΡΑΜΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΠΕΡΑΜΑ
 • ·        Αρχηγό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·        Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, κλπ

 


 


 


 

 NS-DHTML - Version 1.6-1

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de


Developed by Web Agency Albatros.