forex trading logo

Follow Us 

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 

      

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΣΚΥΡΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΥΜΗ

14/6-17/6

1Η ΜΕΡΑ  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟΣ

Αναχώρηση στις 07:30 και παίρνοντας την εθνική οδό με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Χαλκίδα. Χρόνος για γευμα και βόλτα στην όμορφη πολη. Στην συνέχεια άφιξη στην Πανέμορφη Κύμη. Χρόνος ελεύθερος για καφέ.  Επιβίβαση στο φέρι-μποτ (19:30) και μετάβαση στην Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΧΩΡΑ

Μετά το πρωινό η μέρα θα είναι αφιερωμένη για να προσκυνήσουμε στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου και να  επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, να απολαυσουμε το καφεδάκι μας μέσα στα σοκάκια και στην συνέχεια να πάμε στον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την αμμουδερή παραλία για μπάνιο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την παλιά Χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού, με πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φθάνουν μέχρι τη θάλασσα. Εκεί θα συναντήσουμε τη γραφική Ατσίτσα. Συνεχίζουμε για τη νότια Σκύρο, όπου θα περιηγηθούμε στην όμορφη παραλία Καλαμίτσας (μπάνιο και γεύμα) και το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο. Στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΚΥΜΗ – ΕΡΕΤΡΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα πασίγνωστα αλογάκια της Σκύρου. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Λιναριά. Επιβίβαση (15:30) στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στην Κύμη.  Επιστροφή στην πολη μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 170 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 240 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ØΤην μεταφορά και τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με ιδιόκτητο υπερυψωμένο λεωφορείο
 • ØΤις διαμονές στο ξενοδοχείο  (AFENTRA & XARAHOTEL )
 • Ø3 πρωινά
 • ØΤα εισιτήρια των πλοίων Κύμη – Σκύρο – Κύμη
 • ØΑρχηγό – σύνοδο του γραφείου μας
 • ØΕιδικός φόρος διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ØΌτι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό καθώς και εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, γεύματα, ποτά, κα


     

           Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα   Î‘ποτέλεσμα εικόνας για φωτο θασου  Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα 

15-16-17 IOYNIOY

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ

ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΙΜΕΝΑΣ - ΠΟΤΟΣ

Αναχώρηση στις 7:30 και παίρνοντας την Εγνατία Οδό άφιξη στην Κεραμωτή. Επιβίβαση στο καράβι . άφιξη στο λιμάνι και πρωτεύουσα της Θάσου τον Λιμένα. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θάσου όπου υπάρχουν εκθέματα που έχουν να κάνουν με την ευρύτερη περιοχή της Θάσου τα πρώτα εκ των οποίων χρονολογούνται στην εποχή του Χαλκού. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην αρχαία αγορά , το αρχαίο ωδείο και όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν μέχρι το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων ( Εβραιοκαστρο) για να θαυμάσουν την θέα και να απολαυσουν το καφεδάκι τους. Στην συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στα Λιμεναρια. Τα Λιμενάρια είναι μια όμορφη κωμόπολη στα νοτιοδυτικά του νησιού κι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κωμόπολη της Θάσου, με μοναδική θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος, το Άγιο Όρος, που βρίσκεται στα δυτικά του και τη Λήμνο πού 'ναι στα Νότια. Εκεί δεσπόζει και Το κτίριο που ονομάζεται «Παλατάκι», βλέπει ολόκληρη την κωμόπολη κι είναι πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη. Κάτω από το Παλατάκι, υπάρχει ένα παλιό ορυχείο που μπορείτε να επισκεφτείτε. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γευμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στον Ποτό. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, απογευματινό μπάνιο και αργά το βράδυ ποτό στο πιο πολυσύχναστο μέρος της Θάσου. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ :  ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ – ΑΛΥΚΕΣ – ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το νοτιοανατολικό κομμάτι του νησιού. Πρώτη μας στάση η Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Είναι χτισμένο σε γκρεμό πάνω από τη θάλασσα με θέα το Αιγαίο και το Άγιο Όρος. Είναι ένα γυναικείο μοναστήρι και εξαρτάται πνευματικά από την αγιορείτικη μονή Φιλοθέου. Στην ιερά μονή φυλάσσεται κομμάτι Τιμίου Ήλου, μέρος από τα καρφιά της σταύρωσης του Χριστού. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και όσοι επιθυμούν μπορούν να κατέβουν μέχρι την σπηλιά με το Αγιασμα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στην Αλυκή. Το μέρος με τις 2 ακτές. Στην μια υπήρχαν δύο ιερά που η κατασκευή τους χρονολογείται από τον 5ο και 6ο αιώνα π.Χ. Ήταν αφιερωμένα στους Διόσκουρους και το θεό Απόλλωνα και προστάτευαν τους ναύτες και τα πλοία τους στα θαλάσσια ταξίδια τους και στην άλλη μπορεί κάποιος να απολαυσει το μπάνιο του στην οργανωμένη παραλια. χρονος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ θα επισκεφτούμε τον ορεινό Θεολογο. χρονος ελεύθερος για βόλτα στο όμορφο γραφικό χωριό και αν το επιθυμείτε προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΠΑΝΑΓΙΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Παναγιά. Η ονομασία του χωριού δόθηκε, από τον ομώνυμο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που δεσπόζει επιβλητικός στο κέντρο του χωριού. Η εκκλησία διατηρεί με ξεχωριστή ευλάβεια την εικόνα της Παναγίας της Πανταβλεπούσας με ημερομηνία 1814, είναι το σύμβολο του χωριού. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφεδάκι στο παραδοσιακό χωριό. Στην συνέχεια θα κατεβούμε στην Χρυσή Ακτή όπου θα απολαυσουμε το μπάνιο μας και θα γευματίσουμε στις πολλές ταβέρνες της περιοχής. Άφιξη στο λιμάνι και απόπλους για Κεραμωτή. Επιστροφή στην πολης μας αργά το απόγευμα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 99 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 142 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

              την μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο

              τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

              2 διαμονές σε ξενοδοχείο στον Ποτό ( OLYMPIONHOTEL)

              2 πρωινά σε μπουφέ

              τα καράβια Kεραμωτη – Λιμένας – Κεραμωτή

·            Ειδικό φόρο διαμονής

              αρχηγό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

              Γεύματα και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό

 


 


 


  

24 ΙΟΥΝΙΟΥ- 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ

ΤΗΣ ΚΥΘΝΟΥ

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΥΡΙΟ - ΚΥΘΝΟΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06:30. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη στο λιμάνι του Λαυρίου. Επιβίβαση στο πλοίο (16:30)και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τη Κύθνο. Σε αντίθεση με τα άλλα κυκλαδονήσια η Κύθνος διατηρεί ανέπαφη την άγρια ομορφιά της, παραμένει αυθεντική, φιλόξενη και γοητευτική μέσα στην απλότητά της. Διατηρεί ακόμη τα ήθη και τα έθιμα της και οι Κυθνιώτες έχουν μια ανοιχτή αγκαλιά για τους επισκέπτες του νησιού. Σε λιγότερο από 2 ώρες φτάνουμε στο  Μέριχα, το βασικό λιμάνι του νησιού. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στα Λουτρά, παραθεριστικό κέντρο με πολύ καλή υποδομή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ: ΚΥΘΝΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το χωριό των Δρυόπων που οι ντόπιοι το ονομάζουν Σύλλανα ή χωριό ή απέναντι γειτονιά του, ο Γαλατάς είναι γεμάτος με πανέμορφες εκκλησιές, όπως η επιβλητική Αγία Άννα και ο εξαιρετικός Άγιος Μηνάς, στον οποίο υπάρχει ξυλόγλυπτο τέμπλο μεγάλης αξίας και δεσποτικός θρόνος σπάνιας λαϊκής τέχνης. Στη Δρυόπιδα θα επισκεφτούμε το λαογραφικό μουσείο με φορεσιές, αντικείμενα και εργαλεία της αυθεντικής ζωής των κατοίκων στα παλιά χρόνια και το μικρό βυζαντινό μουσείο που στεγάζεται στην εκκλησία του Αϊ Γιωργή. Περιλαμβάνει ευαγγέλια, εικόνες και σταυρούς 18ου και 19ου αι., χάλκινα και επίχρυσα εκκλησιαστικά σκεύη, ξυλόγλυπτα, επιτάφιο 18ου αι. με απεικονίσεις της ζωής του Χριστού και ξυλόγλυπτο επίχρυσο τέμπλο. Επίσκεψη στο σπήλαιο Καταφυκι. Συνεχίζοντας προς νότο θα φτάσουμε στον Αγ. Δημήτριο στο νοτιότερο άκρο του νησιού. Μπάνιο – γεύμα εξ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Στο βράδυ βόλτα στην Χώρα. Διανυκτέρευση.

Η ΜΕΡΑ: ΚΥΘΝΟΣ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος βόλτα μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου ή και λίγο πιο μακριά της Αγίας Ειρήνης όπου τους καλοκαιρινούς μήνες τελούνται πολλοί γάμοι ή  για ένα  πρωινό μπάνιο στα ιαματικά νερά των Λουτρών. Στην συνέχεια άφιξη στο Μεριχα όπου με θαλάσσια ταξί όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταβούν στην πιο φημισμένη παραλία της Κύθνου την Κολώνα για μπάνιο. Χρόνος ελεύθερος και γευμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ επίσκεψη στην Δρυοπιδα.  Διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ: ΚΥΘΝΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την χώρα πρωτεύουσα του νησιού με την έντονη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με τα καλντερίμια, τις στοές, τα πέτρινα σπίτια με το κυκλαδίτικο στοιχείο, θα περπατήσουμε στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια της, με τα μαγαζάκια, θα θαυμάσουμε τον ναό του Αγίου Σάββα με την υπέρθυρη επιγραφή του 1613,τον ναού του Σωτήρα με τέμπλο του 17ου αιώνα και την παλαιότερη εκκλησία του νησιού της Αγίας Τριάδος. Θα πιούμε τον καφέ μας και να απολαυσουμε την μαγεία και την απλότητα της Χώρας. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Παναγιά της Κανάλας με το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού όπου βρίσκεται η ομώνυμη εκκλησία στην οποία φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, θαυμάσιο δείγμα μεταβυζαντινής τέχνης. Χρόνος ελεύθερος για γευμα  και ρυζόγαλο. Αναχώρηση για το Μεριχα. Χρόνος για να προσκυνήσουμε την εκκλησία των Άγιων Ακίνδυνων που  είναι οι 5 μάρτυρες που θεωρούνται προστάτες λιμανιών και καραβιών. Ο Μέριχας τιμάει μεγαλοπρεπώς τη μνήμη τους στις 2 Νοεμβρίου. Ένα μεγάλο πανηγύρι στήνεται στο λιμάνι την ημέρα αυτή. Γευμα εξ ιδίων και επιβίβαση( 18:30) στο πλοίο για Λαύριο. Άφιξη στο Λαύριο και κάνοντας τις απαραίτητες  στάσεις φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 195 ΕΥΡΩ το άτομο

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 255 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·        Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
 • ·        Την διαμονή στο ξενοδοχείο Meltemi 3*  στα ΛΟΥΤΡΑ
 • ·        Τα εισιτήρια Λαύριο -Κύθνο -Λαύριο
 • ·        3 πρωινά
 • ·        Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·        Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
 • ·        Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • ·        Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, καραβάκι Κολώνας, Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό  

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ 

 ΠΑΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

7/7 ( ΒΡΑΔΥ)  – 12/7

1Η ΜΕΡΑ & 2Η ΜΕΡΑ  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟ ( 510 χλμ)

Αναχώρηση στις 22:00 και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους ( 07:30 ) για το όμορφο νησί της Πάρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερη η μέρα για ξεκούραση, μπάνιο και μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΟΣ ( 50χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Παροικια πρωτεύουσα του νησιού. Προσκύνημα στην βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Καταπολιανής ή Εκατονταπυλιανής ένα από τα σημαντικότερα χριστιανικά μνημεία της Ελλάδας (τρίκλιτη βασιλική με τρούλο) και αναχώρηση για τις Κολυμπήθρες. Ίσως είναι η πιο διάσημη παραλία της Πάρου. Όμορφη και ήσυχη αμμουδιά, στο δυτικό τμήμα του κόλπου της Νάουσας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι βράχοι από γρανίτη που έχουν πάρει διάφορες αφηρημένες μορφές, από τον ήλιο, τον αέρα και την αλμύρα της θάλασσας. Βράχοι γλυπτά, που θα ζήλευαν οι καλύτεροι γλύπτες. Χρόνος για μπάνιο και γευμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι και  το βράδυ  επίσκεψη στην Νάουσα για βόλτα στο παραθαλάσσιο χωριό. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΟΣ ( 50 χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Χριστού στο Δάσος όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Οσίου Αρσενίου που άγιασε στην Πάρο, προσκύνημα και όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν μέχρι την κοιλάδα με τις πεταλούδες και να εξερευνήσουν τον χώρο.  αναχώρηση προς την Αλυκή, την νότια άκρη του νησιού όπου θα θαυμάσετε τη θέα στα γειτονικά νησιά. Στην Αλυκή, η κα Πόπη θα μας ανοίξει τις πόρτες του μουσείου «Σκορπιός», έργο του κου Μπενέτου Σκιαδά, ντόπιου ναυτικού. Αυτό το μουσείο παρουσιάζει μια συλλογή από μακέτες των πιο εντυπωσιακών πλοίων, και στον κήπο σε μινιατούρες, τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων.  Στην συνέχεια επίσκεψη  στο Πίσω Λιβάδι για μπάνιο και γευμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι για βόλτα στην πολη. Διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΟΣ- ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ( 50χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για  την Αντίπαρο το νησί της Μανταλένας. Επιβίβαση στο Ferry από Πούντα και επίσκεψη στο σπήλαιο. Το σπήλαιο της Αντιπάρου είναι το μόνο κατακόρυφο σπήλαιο σε όλη την Ευρώπη με βάθος περίπου 85 μέτρων. Εδώ θα βρείτε τον παλαιότερο σταλακτίτη της Ευρώπης που εκτιμάται ότι είναι 45 εκατομμυρίων ετών. Οι επιγραφές και χαράγματα στους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες μαρτυρούν τους επισκέπτες του σπηλαίου, όπως η επιγραφή της Αγίας Τράπεζας, των στρατηγών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Βασιλιά Όθωνα.  Επιστροφή στην Χώρα και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στα γραφικά δρομάκια με τα μικρά εκκλησάκια και το κάστρο της Αντιπάρου. χρόνος ελεύθερος για μπάνιο, στην κοντινή παραλία  Σιφνέικο με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα, γεύμα και επιστροφή στην Πάρο. Ξεκούραση και βόλτα στην Νάουσα. Διανυκτέρευση.   

6Η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( 510 χλμ)

Η τελευταία μας μέρα στο όμορφο νησί . Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 11:00. επίσκεψη στο βυζαντινό μουσείο και το αρχαιολογικό. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το γραφικό ορεινό χωριό Λεύκες  την πρώτη πρωτεύουσα της Πάρου. Ο οικισμός είναι ακριβώς κάτω από το πευκοδάσος στο ύψωμα. Μια βόλτα στα πανέμορφα στενάκια του με τους λευκούς αρμούς θα σας εντυπωσιάσει. Θα δείτε τα παλιά πλυσταριά, που κάποιες νοικοκυρές τα χρησιμοποιούν ακόμη, το Σπίτι της Λογοτεχνίας, το γραφικό Ράμνο, δρόμο με ταβερνάκια και άλλα μαγαζιά και την υπέροχη θέα. Στους λόφους, γύρω από το χωριό στέκουν ανεμόμυλοι, πολλοί εκ των οποίων έχουν αναπαλαιωθεί και στην άκρη του χωριού σε ύψωμα, είναι ο ναός της Αγίας Τριάδας με τα περίφημα καμπαναριά του. Χρόνος για γευμα. Επιστροφή στην Χώρα για μια τελευταία βόλτα και επιβίβαση στο πλοίο ( 19:00) . άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην πολη μας νωρίς το πρωί.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

270 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 390 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
 • ·         4 διαμονές στο ξενοδοχείο NIKOLAS  HOTEL( 800 μ από την Χώρα και δίπλα στην θάλασσα)
 • ·         Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Πάρος – Πειραιάς καθώς και Πούντα - Αντίπαρο - Πούντα
 • ·         4 πρωινά σε μπούφε
 • ·         Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·         Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
 • ·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ·         Ειδικό φόρο διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 

Επισήμανση : περιορισμένος αριθμός δωματίων δηλώστε έγκαιρα συμμέτοχη μέχρι 26/6

 

 


 


 


   

 

7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ

 

ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑΣ

 

21-27 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΟΡΩΝΗ-ΜΕΘΩΝΗ-ΠΥΛΟΣ

 

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΣΤΟΥΠΑ-ΚΟΥΡΟΥΤΑ

 

ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

 

ΖΑΧΑΡΩ-ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΤΑΚΟΛΟ

 

1Η ΜΕΡΑ : 21/7  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ( 720ΧΛΜ ) 

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06:30. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη στην Καλαμάτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος γι μια πρώτη γνωριμία με την πολη. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ 22/7  ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΟΡΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ ( 165ΧΛΜ )

Πρόγευμα και αναχώρηση για την αρχοντική Κορώνη με το μεγαλοπρεπές Βενετσιάνικο κάστρο σε δεσπόζουσα θέση με πανοραμική θέα και προσκύνημα στην παρακείμενη βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Ελεήστριας. Μέσω της γραφικής Φοινικούντας  φθάνουμε στη Μεθώνη με το περίφημο κάστρο της ένα από τα σπουδαιότερα οχυρωματικά σύνολα του ελληνικού χώρου και το Μπούρτζι, επιθαλάσσιο οχυρό τύπου οκταγωνικού πύργου ισοδομικής τοιχοποιίας, που οικοδομήθηκε σε νησίδα στα τέλη του 15ου αιώνα.  Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γευμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3Η ΗΜΕΡΑ 23/7  ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ ( 90 ΧΛΜ )

Μετά το πρόγευμα, ξεκινούμε τη μέρα μας με ενδιαφέρουσες επισκέψεις, στο Αρχαιολογικό και το Λαογραφικό Μουσείο, στην μικρή βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Αποστόλων του 10ου αιώνα μ.Χ. σύμβολο της πόλης, στο Φράγκικο κάστρο με πανοραμική θέα της πόλης, στο μητροπολιτικό Ναό της πολιούχου Υπαπαντής του 1873 και στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη Μονή Καλογραιών όπου υφαίνεται το Καλαματιανό μαντήλι. Στην συνέχεια  θα έχουμε επίσκεψη στα δυο παραθαλάσσια χωριουδάκια, τη Στούπα και τη Καρδαμύλη, που λες και φτιάχτηκαν για να γοητεύσουν τον ταξιδιώτη. Και πώς να μην το κάνουν, άλλωστε, όταν βυζαντινές εκκλησίες, πετρόκτιστοι πύργοι, ένα τραχύ όσο και σπάνιο φυσικό τοπίο, θαυμάσιες παραλίες με εκπληκτικά νερά, γραφικές γωνιές και πολλά άλλα αναμειγνύονται σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό «γαϊτανάκι» χρωμάτων και αισθήσεων. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γευμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στον Μεσσηνιακό Κόλπο με μουσική και ποτό. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ  24/7  ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΛΟΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ( 170 ΧΜΛ )

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη γραφική Πύλο, αμφιθεατρικά χτισμένη στο μέτωπο του λιμανιού με το νησάκι Σφακτηρία απέναντί της. Περιήγηση στο καλοδιατηρημένο κάστρο της σε λόφο πάνω από τη θάλασσα, με πανοραμική θέα. Τίποτα δεν προδίδει το πολυτάραχο παρελθόν της πόλης που είναι ταυτισμένη με τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου. Σήμερα αναπαύεται ήρεμη, κτισμένη αμφιθεατρικά κάτω από το Νιόκαστρο και θυμίζει νησιωτικό οικισμό. Όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα στον κόλπο του Ναβαρίνου για να δείτε και να επισκεφτείτε το νησάκι από κοντά και να κολυμπήσετε στα νερά του κόλπου. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γευμα. Η επιστροφή μας θα γίνει μέσω Κυπαρισσίας η τελευταία παραθαλάσσια κωμόπολη του νομού χτισμένη σε αμφιθεατρική θέση. Χρόνος ελεύθερος για καφεδάκι ή βόλτα όσοι επιθυμούν στην άνω πολη με το κάστρο της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας ολοκληρώνοντας όλοι την παραθαλάσσια ζώνη του νομού. Χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.

 

    

 

5Η ΜΕΡΑ 25/7 ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ – ΖΑΧΑΡΩ – ΠΥΡΓΟΣ ( 130 ΧΛΜ )

Πρόγευμα και παίρνοντας τις βαλίτσες αναχώρηση για την αρχαία Μεσσήνη, πρωτεύουσα του Μεσσηνιακού κράτους. Επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο. Στην συνέχεια αφήνοντας την μεσσηνιακή γη μπαίνουμε στον νομό Ηλείας. Ακλουθώντας τον παραλιακό δρόμο άφιξη στην παραλία της Ζαχαρω για μπάνιο. Αφού γευματίσουμε σε κοντινή περιοχή άφιξη στην πρωτεύουσα του νομού τον Πύργο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πολη. Διανυκτέρευση.

6Η ΜΕΡΑ 26/7 ΠΥΡΓΟΣ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΟΥΡΟΥΤΑ – ΚΑΤΑΚΟΛΟ ( 110 ΧΛΜ )

Πρόγευμα και αναχώρηση για την αρχαία Ολυμπία. Ξενάγηση στον τόπο διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων. Στην συνέχεια άφιξη στη παραλία της Κουρουτας. Χρόνος για μπάνιο και γευμα σε μια από της πιο φημισμένες παραλίες του νομού Ηλείας. Το απόγευμα στάση στο Κατάκολο για βόλτα και καφέ. Το Κατάκολο είναι ένα ιστορικό λιμάνι της Πελοποννήσου, παλαιότερα το δεύτερο μεγαλύτερο μετά από την Κυλλήνη. Η διαμόρφωση της ακτής του Κατάκολου με τα δύο νησάκια στην πλευρά του πελάγους, από τα οποία το πλησιέστερο στην ακτή ήταν στην αρχαιότητα επιμήκης χερσόνησος και έπαιζε το ρόλο κυματοθραύστη, επέτρεψε τη δημιουργία ασφαλούς λιμανιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . διανυκτέρευση.

7Η ΜΕΡΑ 27/7 ΠΥΡΓΟΣ – Ι.Μ.ΣΚΑΦΙΔΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( 590 ΧΛΜ )

Πρόγευμα και αφού ταχτοποιήσουμε τις βαλίτσες μας στο λεωφορείο επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου - Παλαιά Δημοτική Αγορά. Στην συνέχεια άφιξη στην Ι.Μ.Σκαφιδιας. H Ιερά Μονή Σκαφιδιάς βρίσκεται 10 μόλις χλμ από τον Πύργο και δίπλα από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, στις εκβολές του ποταμού Ιάρδανου. Έκθαμβος θα μείνει ο επισκέπτης αντικρίζοντας από μακριά το μεσαιωνικό φρούριο που το περιστοιχίζει.. Το μοναστήρι της Παναγίας της Σκαφιδιώτισσας, από την οποία πήρε το όνομα, κτίστηκε το 10ο αιώνα μ.χ. Εκτός από την αξιόλογη αρχιτεκτονική του, έχει και πολλούς θησαυρούς, όπως ιερά σκεύη, άμφια, λειψανοθήκες, στολές, όπλα, εικόνες, νομίσματα, αναθήματα και το λάβαρο της Μονής από χειροκέντητη εικόνα με αφιέρωση στην Παναγία. Προσκύνημα και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

275 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ :  440 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
 • ·         4 διαμονές στο ξενοδοχείο GALAXY  HOTELΒ΄ΚΑΤ στο κέντρο της Καλαμάτας
 • ·         2 διαμονές στο ξενοδοχείο OLYMPOSHOTEL Β΄ΚΑΤ στο κέντρο του Πύργου
 • ·         6 πρωινά σε μπούφε
 • ·         Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις  που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·         Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
 • ·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ·         Ειδικό φόρο διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 NS-DHTML - Version 1.6-1

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de


Developed by Web Agency Albatros.