forex trading logo

Follow Us 

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 


6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ

ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΤΗ ΣΥΡΟ

20/7 – 25/7

1Η   & 2Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΡΟΣ

Αναχώρηση στις 23:00 και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη το πρωί στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο ( 9:00 ) και αναχώρηση για την “Αρχόντισσα του Αιγαίου”, τη Σύρο. Αποβίβαση από το καράβι και αναχώρηση για το Φοίνικα και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρονος ελεύθερος  για μπάνιο και γευμα σε παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής. Αργά το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Σύρου, την Ερμούπολη. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΣΥΡΟΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για επίσκεψη της Ερμούπολης με τα υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, δείγματα πολιτισμού και ευημερίας. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Θέατρο Απόλλων, το μοναδικό Δημαρχείο στην Μαρμάρινη πλατεία Α. Μιαούλη, όπου βρίσκεται και ο ανδριάντας του. Τέλος θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO. Στην συνέχεια, αναχώρηση για Αζόλιμνο για φαγητό και μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας ξεκούραση. Βραδινή έξοδος στην Χώρα. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΣΥΡΟΣ

 

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Άνω Σύρο όπου η θέα είναι καταπληκτική. Θα δούμε την Μητρόπολη των Καθολικών Σαν Τζώρτζιο καθώς και τα μοναστήρια των Ιησουϊτών και των Καπουτσίνων. Θα δούμε το σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη (σήμερα μουσείο). Χρόνος  ελεύθερος για βόλτα στα σοκάκια. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Γαλησσα όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας. Γευμα και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ βόλτα στην Χώρα ή στην Άνω Χώρα όσοι επιθυμούν. Διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ: ΣΥΡΟΣ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΝΟΣ Ή ΜΥΚΟΝΟΣ )

Πρόγευμα και αναχώρηση για όσους επιθυμούν προαιρετικά ημερήσια εκδρομή στην Τήνο ή την Μύκονο. Όσοι δεν επιθυμούν την ημερήσια εκδρομή στα γειτονικά νησιά μπορούν να απολαυσουν το μπάνιο τους στην περιοχή του ξενοδοχείου ή να μεταβούν στην Χώρα για βόλτα και καφεδάκι και στην συνέχεια για μπάνιο σε κοντινή παραλία.

6Η ΜΕΡΑ : ΣΥΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση αργά το πρωί από το ξενοδοχείο. Άφιξη στην Ερμούπολη και χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στην πανέμορφη πολη. Επιβίβαση στο πλοίο στις 16:00. Αφιξη στον Πειραια και αναχωρηση για Θεσσαλονικη κανοντας τις απαραιτητες στασεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   260  ΕΥΡΩ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ :   + 80 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Την μεταφορά και τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με ιδιόκτητο λεωφορείο
 • ·         Το λεωφορείο θα βρίσκεται καθολη την διάρκεια της εκδρομής μαζί μας
 • ·         Τις 4 διαμονές σε ξενοδοχείο HOTEL OLYMPIA ( ΦΟΙΝΙΚΑΣ)
 • ·         4 πρωινά σε μπούφε
 • ·         Τα εισιτήρια του πλοίου Πειραιας – Συρος – Πειραιας  ( οικονομική θέση )
 • ·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • ·         Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό καθώς και εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, επιπλέον γεύματα, ποτά, κα 

 


 


  

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ – 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

1Η ΜΕΡΑ 29/7  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αναχώρηση στις 22:00 και μέσω Εγνατίας οδού άφιξη στην Καβάλα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 01:00 για Μυτιλήνη.

2Η ΜΕΡΑ 30/7 : ΜΥΤΙΛΗΝΗ –ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ

 Άφιξη στο νησί στις 11:00. Επιβίβαση στο λεωφορείο και στην συνέχεια προσκύνημα στην μονή Λειμώνος το « διαμάντι του νησιού»  και στο πιο πλούσιο μουσείο του μοναστηρίου. Στάση στην Καλλονή που έχει δώσει το όνομα της στο μεγαλύτερο κόλπο για γευμα και μπάνιο  Άφιξη  στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δώματα. Ξεκούραση και το βράδυ επίσκεψη στην πολη της Μυτιλήνης. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ 31/7  :  ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ– ΠΕΤΡΑ – ΜΟΛΥΒΟΣ 

Πρόγευμα και αναχώρηση το πρωί για τον Ι.Ν. του Αγίου Ραφαήλ. Αρκετός χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση του χώρου. Στην συνέχεια επίσκεψη στην Μονή του Ταξιάρχη ( προστάτης του νησιού). Προσκύνημα στην μοναδική ανάγλυφη εικόνα φτιαγμένη από αίμα και πηλό. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Καγιανι. Η Σημερινή εκκλησιά Ταξιάρχης άρχισε να χτίζεται το 1903 και τέλειωσε το 1958, κι έδωσε την ονομασία του στον οικισμό. Ο ναός είναι σταυροειδής με τρούλο γοτθικού ρυθμού. Έχει ξυλόγλυπτο τέμπλο υψηλής τέχνης, κι εξαιρετικές εικόνες των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ. Η εικόνα του Ταξιάρχη, με ύψος περιπου 2 μέτρα Τον εικονίζει όρθιο με ρομφαία στο δεξί του χέρι, ενώ με το αριστερό κρατά ειλητάριο.. Συνεχίζουµε για τον Μόλυβο. Επίσκεψη στο επιβλητικό βυζαντινό κάστρο και ελεύθερος χρόνος για καφέ και για να περπατήσουµε στα πλακόστρωτα σοκάκια. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας στην Πέτρα παραθαλάσσιο θέρετρο με χρυσή αμμουδιά.  Προσκύνημα στο ναό της Παναγίας της Γλυκοφιλούσσας πάνω στον βράχο με τα 114 σκαλοπάτια. Χρόνος ελεύθερος για γευμα σε ταβέρνες τις περιοχής επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ βόλτα στην πολη. Διανυκτέρευση.

 4Η ΜΕΡΑ 1/8: ΑΓΙΑΣΟ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Καρήνη, µικρή στάση για να δούµε την σπηλιά του Θεόφιλου. Κατόπιν περνώντας από  Παππάδο, Άγιο Ισίδωρο καταλήγουμε στο χωριό Σκόπελος όπου θα επισκεφτούµε τις κατακόµβες της Αγίας Μαγδαληνής. Συνεχιζουμε για Αγιάσο, διατηρητέος οικισμός ανάμεσα σε καστανιές και πλατάνια. Προσκύνημα στο ναό της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας του ευαγγελιστή Λουκά, πλασµένη µε κερί και µαστίχα. Χρονος ελεύθερος για βόλτα και καφεδάκι. Στην συνέχεια άφιξη στην πολη με τις αξιόλογες εκκλησίες, την μητρόπολη αφιερωμένη στον Άγιο Αθανάσιο όπου μέσα φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγ. Θεοδώρου, την εκκλησία του Αγίου Θεράποντα σημείο αναφοράς για την πολη, την πλατεία με το άγαλμα της Λυρικής ποιήτριας Σαπφώς. Χρόνος ελεύθερος για γευμα και τα τελευταια ψωνια. Στην συνέχεια άφιξη στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο 16:30 και άφιξη στην Καβάλα στις 02:30. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   165  ΕΥΡΩ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : + 35 ΕΥΡΩ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Την μεταφορά και τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με   ιδιόκτητο λεωφορείο
 • ·         Το λεωφορείο θα βρίσκεται καθολη την διάρκεια της εκδρομής μαζί μας
 • ·         Τις 2 διαμονές σε ξενοδοχείο SILVER BAY HOTEL
 • ·         2 πρωινά σε μπούφε
 • ·         Τα εισιτήρια του πλοίου Καβάλα – Μυτιλήνη – Καβαλά ( οικονομική θέση )
 • ·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·         Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό καθώς και εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, επιπλέον γεύματα, ποτά, κα
                       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ

ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

12-16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ

 

1Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ

Αναχώρηση στις 07:00. Με καθ’ οδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε στα Λαγκάδια.  Τα Λαγκάδια Αρκαδίας είναι ένα χωριό στη Γορτυνία, κτισμένο σε απότομη πλαγιά βουνού. Είναι η πατρίδα των Δεληγιανναίων, αλλά και άλλων αγωνιστών του 1821. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΛΑΓΚΑΔΙΑ- ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΤΡΕΜΝΙΤΣΑ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην θρυλική Δημητσάνα, γενέτειρα του Παλαιών Πατρών Γερμανού και του Γρηγορίου του Ε΄. Η Ιερατική Σχολή της υπήρξε λίκνο γραμμάτων και τεχνών κατά τα χρόνια της Τουρκοκρατίας, δημιουργώντας τον θρύλο του Κρυφού Σχολειού. Θα επισκεφθούμε το μουσείο Υδροκίνησης, όπου θα δούμε μύλους άλεσης σιτηρών, μπαρουτόμυλο, νεροτριβή και το βυρσοδεψείο. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την ιστορική Στεμνίτσα (Αρχαία Υψούς) που γνώρισε μεγάλες δόξες κατά την επανάσταση του 1821.Επόμενος σταθμός η Καρύταινα, χαρακτηρισμένη και ως «Τολέδο της Ελλάδας». Πάνω από τον γραφικό οικισμό δεσπόζει το ενετικό φρούριο που ίδρυσε ο Γοδεφρείδος Βιλλεαρδουίνος. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ανδρίτσαινα και το ναό του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας (14 χλμ. νότια της Ανδρίτσαινας), έναν από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας, έργο του αρχιτέκτονα Ικτίνου που επίσης φιλοτέχνησε τον Παρθενώνα. Χρονος ελευθερος για γευμα σε καποιο από τα χωριά. Επιστροφή στα Λαγκάδια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΛΑΓΚΑΔΙΑ- ΛΕΒΙΔΙ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΤΕΓΕΑ- ΜΟΝΗ ΒΑΡΣΩΝ

Πρωινό. Αναχώρηση για το ιστορικό Λεβίδι. Χρόνος ελεύθερος στα γραφικά του σοκάκια και το Αρκαδικό Μουσείο Τέχνης και Ιστορίας. Θα συνεχίσουμε για το σπήλαιο Κάψια το οποίο κατατάσσεται στα ποιο αξιόλογα σπήλαια της Ελλάδας.  αναχώρηση για την Τεγέα, την σημαντικότερη πόλη της Αρκαδίας κατά την αρχαιότητα. Θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο και τα ερείπια του Ναού της Αλέας Αθηνάς, που ήταν από τους λαμπρότερους ναούς της Πελοποννήσου & ο δεύτερος σε μέγεθος. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Μονή των Βαρσών, ίσως την σημαντικότερη Μονή της Αρκαδίας. Μετά το προσκύνημά μας θα αναχωρήσουμε για Τρίπολη. Χρόνος ελεύθερος στην πολη και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 4Η ΜΕΡΑ: ΛΑΓΚΑΔΙΑ- ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ - ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ - ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ - ΔΑΒΙΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να γνωρίσουμε τις γειτονιές των Ηρώων του ΄21. Πρώτος μας σταθμός, μέσα από μια απολαυστική διαδρομή, το Χρυσοβίτσι, ένα από τα ορεινότερα χωριά της Πελοποννήσου. Εδώ λειτουργεί το μουσείο δασικής ιστορίας στο ιστορικό κτίριο που μέχρι το 1972 ήταν εργοστάσιο ξυλείας. Στη συνέχεια θα συναντήσουμε έναν αρχέγονο τόπο, το μοναδικό Αρκουδόρεμα, λημέρι του Κολοκοτρώνη, αλλά και λημέρι των νυμφών και των θεαινών. Εφτά χιλιόμετρα πιο μακριά βρίσκεται το μοναδικό Λιμποβίσι, το χωριό που γέννησε τον Θ. Κολοκοτρώνη. Το ανακαινισμένο πατρικό του γέρου του Μοριά και η εκκλησία του Αγίου Ιωάννου με τη μακραίωνη ιστορία της, αποτελούν προσκυνηματικούς τόπους για μεγάλο πλήθος επισκεπτών. Έπειτα θα κατηφορίσουμε προς την Δαβιά όπου οι ταβέρνες της περιοχής φημίζονται για τις μοναδικές τους συνταγές. Ελεύθερος χρόνος για εκλεκτό φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.                                         

5η μέρα : ΛΑΓΚΑΔΙΑ – ΒΥΤΙΝΑ - ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και κάνοντας μια στάση στην Βυτίνα Χτισμένη στις παρυφές του ελατοδάσους του Μαινάλου, σε υψόμετρο 1033 μέτρα, η Βυτίνα είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Αρκαδίας. παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Στάση στα Κομμένα Βούρλα για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στην πολη αργά το απόγευμα.

 

Τιμή συμμετοχής : 250 € το άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου: 90 €

Περιλαμβάνει:

 • ·         Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
 • ·         4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KENTRIKON HOTEL (http://maniatis-hotels.gr) στα Λαγκάδια
 • ·         4 πρωινά – 4 δείπνα
 • ·         περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • ·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ·         Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

 • ·         Ποτά, επιπλέον γεύματα, φιλοδωρήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 


 


 


 

3Η ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

14-16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΡΓΑ

ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΑΡΤΑ

 

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ - ΑΡΤΑ

Αναχώρηση στις 7:00. Μέσω Εγνατίας Οδού και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στις πηγές του Αχέροντα στην Γλυκη. Σύμφωνα με το θρύλο, σε μια πηγή στον ποταμό Αχέροντα στη Γλυκή ζούσε ένα στοιχειό που δηλητηρίαζε τα νερά του ποταμού καθιστώντας το νερό θανατηφόρο για τους ανθρώπους και τα ζώα της περιοχής. Ο Άγιος Δονάτος, σκότωσε το δράκο, ξόρκισε το κακό και έκτοτε τα νερά του ποταμού έγιναν γλυκά, εξού και η ονομασία Γλυκή του ομώνυμου χωριού. Χρόνος ελεύθερος να απολαυσουμε την άγρια εντυπωσιακή βλάστηση, κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά, καλαμώνες, αρμυρίκια, φτέρες και θεόρατα πλατάνια, βαθύσκιωτα δάση να τον πλαισιώνουν, νερόλακκοι και λιμνούλες να σχηματίζονται κατά μήκος του και μπάνιο για τους πιο τολμηρούς. Αναχώρηση για την πανέμορφη με τα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια την Πάργα. Χρόνος ελεύθερος για γευμα και μπάνιο όσοι επιθυμούν. Κατόπιν άφιξη στην Άρτα  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργά το βράδυ (23:00) επίσκεψη όσοι επιθυμούν στο χωριό Σελλάδες με την ιστορική μονή αφιερωμένη στην Κοιμήση της Θεοτόκου για να απολαυσουμε τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου. Διανυκτέρευση.

 

2Η ΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ

 

Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Επίσκεψη και προσκύνημα στην Μονή της Παναγίας Φανερωμένης, με το σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο. Αναχώρηση για το Νυδρί της Λευκάδας. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3Η ΜΕΡΑ: ΑΡΤΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα της Άρτας. άφιξη στο ναό της Παναγιάς της Παρηγοριτισσας που σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Από εκεί ακολουθώντας τα σοκάκια θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας  που μετράει περισσότερους από εννέα αιώνες ζωής και ξεκίνησε την πορεία του ως γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Ο ναός είναι αφιερωμένος στην πολιούχο της πόλης. Στην συνέχεια στάση στο χιλιοτραγουδισμένο γεφύρι της Άρτας. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στο μουσείο και καφέ διπλά στο ποταμό με θέα το γεφύρι. Αναχώρηση για την  Κορωνησία, ένα χωριό του νομού Άρτας, στον Αμβρακικό κόλπο με λίγους μόνιμους κατοίκους και απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την πόλη της Άρτας. Βρίσκεται στο μικρό νησί Πέρα Νησί, το οποίο όμως είναι γνωστό συνολικά ως Κορωνησία.  Προσκύνημα στην βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Κορωνησιας αφιερωμένη στη Γέννηση της Θεοτόκου καθώς και στο παρεκκλήσι του οσίου Ονούφριου, στο προαύλιο της εκκλησίας. Η μονή αναφέρεται από το έτος 1193. Καταλήγουμε στην  Πρέβεζα. Ελεύθεροι στην περιοχή  για γεύμα εξ ιδίων. Αναχώρηση αργά το μεσημέρι για Θεσσαλονίκη κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν.  Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 115 ΕΥΡΩ

 

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 150 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • ·        Μεταφορές-μετακινήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • ·         Τις διανυκτερεύσεις στο ARTAPALLAS 4****
 • ·        Πρωινά σε πλούσιο μπουφέ ( 2 πρωινά  )
 • ·        Τις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • ·        Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας.
 • ·        Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • ·        Ειδικός φόρος διαμονής

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 

·        Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, Κρουαζιέρες. Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα . Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

 NS-DHTML - Version 1.6-1

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de


Developed by Web Agency Albatros.