forex trading logo

Follow Us 

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΦΙΟΡΕ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   

1Η ΗΜΕΡΑ ( 26/4) Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Κυλλήνη με απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν. Επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο, άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, δείπνο στο ξενοδοχείο και εκκλησιασμός σε κοντινό χωριό. Για όσους επιθυμούν αργότερα μεταφορά στο κέντρο της πόλης για παρακολούθηση του Επιταφίου της Μητρόπολης ο οποίος στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί!  Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε! Ο ωραιότατος ύμνος “Τον κύριο υμνείτε...”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το ¨κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μια πραγματικά υπέροχη ημέρα!

2Η ΗΜΕΡΑ (27/4) ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΖΑΝΥΝΘΟΣ

Πρωινό. Σήμερα θα περιηγηθούμε στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιρίδιο θα δούμε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καμπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην Αναφωνήτρια θα δούμε το μοναστήρι όπου μόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα θαυμάσουμε από ψηλά το ναυάγιο –σήμα κατατεθέν του νησιού και θα φθάσουμε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε βαρκάδα στις πανέμορφες γαλάζιες σπηλιές. Θα γευματίσουμε εξ΄ιδίων και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης στην πλατεία του Αγ.Μάρκου και θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο μας με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ ( 28/4 )ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ – ΜΠΟΧΑΛΗ-ΠΟΛΗ

Πρωινό και μετάβαση στη Μπόχαλη, το μπαλκόνι της Ζακύνθου και στο λόφο Στράνη με την πανοραμική θέα όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό Ύμνο. Στη συνέχεια επίσκεψη στον Ιστορικό Ναό του Αγ.Νικολάου, στο Μουσείο Σολωμού και επιφανών Ζακυνθινών, στο Μαυσωλείο του Σολωμού και του Κάλβου, στο Μεταβυζαντινό Αγιογραφικό και Εκκλησιαστικό μουσείο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα με μουσική και χορούς. Το απογευματάκι βόλτα στην πόλη, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την Λιτανεία της Παναγιάς και να περπατήσετε στο τοπικό πανηγύρι. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στην ρομαντική ατμόσφαιρα της γραφικής πόλης.

4Η ΗΜΕΡΑ ( 29/4 )ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΚΥΛΛΗΝΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Ζακύνθου από όπου θα πάρουμε το καράβι που θα μας μεταφέρει πίσω στην Κυλλήνη. Έπειτα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας αργά το απόγευμα.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 225 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 295 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ø  Μεταφορά με υπερυψωμένο, ιδιόκτητο λεωφορείο
 • Ø  Διαμονή στο ξενοδοχείο MAJESTIC HOTEL 4**** ( ΛΑΓΑΝΑΣ)
 • Ø  3 πρωινά σε μπουφέ
 • Ø  Μ. Παρασκευή νηστίσιμο δείπνο
 • Ø  Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα
 • Ø  Κυριακή του Πάσχα εορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπούφε με ζωντανή μουσική
 • Ø  Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Ø  Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 • Ø  Ειδικός φόρος διαμονής
 • Ø  Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ø  Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  

 


 


 

           ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ  

26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

1Η ΜΕΡΑ (Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ): ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ   

 Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια μετάβαση στην πλατεία Σπιανάδα όπου η παρουσία των Φιλαρμονικών και των Χορωδιών δίνει μια άλλη διάσταση στην πένθιμη μέρα η κάθε εκκλησία περιφέρει τον δικό της Επιτάφιο συνοδευόμενος από μπάντα και χορωδία. Στις 9 το βράδυ γίνεται η περιφορά του μεγαλοπρεπούς επιταφίου της Μητρόπολης με όλες τις φιλαρμονικές και χορωδίες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ ( Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ): ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης » στη Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούμε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού με την ρίψη των μπότηδων από τα μπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στη πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή των Βλαχερνών, νησάκι που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι . Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους με την θαυμάσια θέα. Αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισμένο σ΄ έναν απότομο βράχο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της πιο γνωστής Ανάστασης στην Ελλάδα στην πλατεία Σπιανάδα. Στη συνέχεια μας περιμένει στο ξενοδοχείο το πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα. Διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ ( ΠΑΣΧΑ): ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας , το παλιό και το νέο Φρούριο, το Δημαρχείο, το κτίριο της Ιονίου Ακαδημίας και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, τη Σπιανάδα, με το περίφημο «Λιστόν». Θα περπατήσουμε στα στενά καντούνια και θα επισκεφθούμε το ναό του Αγ. Σπυρίδωνα, προστάτη του νησιού, για να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου και τα λείψανα της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος.

4Η ΜΕΡΑ ( ΔΕΥΤΕΡΑ) : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΣΙΟΠΗ -  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Κασσιόπη, τουριστικό παραθαλάσσιο θέρετρο της βόρειας Κέρκυρας όπου θα απολαυσουμε το καφεδάκι και αν το επιτρέπει και ο καιρός θα δούμε απέναντι την Αλβανία με τους Άγιους Σαράντα. Επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε και κάνοντας  τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

 

vΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 229 ΕΥΡΩ

 

vΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 295 EYΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ø  Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
 • Ø  Διαμονή στο ξενοδοχείο Mega Hotel ( ΥΨΟΣ κεντρικό)
 • Ø  3 πρωινά
 • Ø  Μ. Παρασκευη δείπνο με νηστίσιμα
 • Ø  Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα
 • Ø  Κυριακή του Πάσχα πασχαλινό γευμα με αρνί σούβλας και ζωντανή μουσική
 • Ø  Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Ø  Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 • Ø  Ειδικό φόρο διαμονής
 • Ø  Ακτοπολοϊκά  εισιτήρια για Κέρκυρα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • ·         Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

         
 

ΠΑΣΧΑΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΜΥΚΗΝΕΣ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ

ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ - ΙΣΘΜΙΑ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ

26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

1Η μέρα ( ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ) : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Αναχώρηση 7:00 π.μ. από τα γραφεία μας. Παίρνοντας  την εθνική οδό και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο Λουτράκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο με νηστίσιμα και το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς των επιταφίων. ο Επιτάφιος της Εκκλησίας της Παναγίας της Γιάτρισσας περιφέρεται στα καλντερίμια και τις γειτονιές του Λουτρακίου με τον κόσμο να κρατά αναμμένα κεριά, ακολουθώντας την πομπή και συνοδεία χορωδιών που ψάλλουν. Κορυφαία στιγμή είναι η περιφορά κατά μήκος της Παραλιακής οδού του Λουτρακίου και η είσοδος του Επιταφίου στη θάλασσα. Ο Επιτάφιος μεταφέρεται στην παραλία και οι άντρες που τον κρατούν τον τοποθετούν μέσα στο νερό κρατώντας τον ψηλά για προστασία καθώς διαβάζεται η Ακολουθία. Από την πλευρά της θάλασσας μία βάρκα υποδέχεται την είσοδο του Επιταφίου μέσα στο νερό και τιμά την ιερή αυτή στιγμή φωτίζοντας το σκοτάδι με βεγγαλικά. Πλήθος κόσμου συρρέει κάθε χρόνο στην περιοχή για να ζήσει από κοντά αυτό το μοναδικό θέαμα μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα. Οι Επιτάφιοι των τριών κεντρικών Εκκλησιών συγκεντρώνονται στην πλατεία της 25ης Μαρτίου και η Φιλαρμονική  Ορχήστρα με σύνθεση 100 ατόμων προϊσταται της λιτανείας, συνοδεύοντας  ηχητικά με κλασσικά αριστουργήματα Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ (ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ) :ΜΥΚΗΝΕΣ  – ΚΕΦΑΛΑΡΙ- ΝΑΥΠΛΙΟ- ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Πρόγευμα και άφιξη στην εκκλησία της Παναγίας της Γιάτρισσας για την πρώτη Ανάσταση. Στην συνέχεια αναχώρηση για τις Μυκήνες. Οι «Πολύχρυσες Μυκήνες», το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, που πρώτος ύμνησε ο Όμηρος στα έπη του, είναι το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Κεφαλάρι μέσα στην υπέροχη αυτή τοποθεσία όπου είναι χτισμένη μέσα στο βράχο και η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής πάνω από τις πηγές του Ερασίνου Το Κεφαλάρι είναι επίσης γνωστό για το σπήλαιό του, το οποίο παλιά ήταν κοίτη υπόγειου ποταμού. Ο αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι εδώ έβγαιναν τα νερά της Στυμφαλίας λίμνης και κάθε χρόνο τελούσαν μια οργιαστική γιορτή προς τιμήν του Πάνα και του Διόνυσου. Χρόνος για περιήγηση και καφεδάκι. Αναχώρηση για το Παλαμήδι όπου θα δούμε το παλιό κάστρο με το μπουντρούμι που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης. Περιήγηση στην πανέμορφη πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα μπροστά στην οποία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, το σπίτι του, το μνημείο Βαυαρών, του Κολοκοτρώνη και των Γάλλων Φιλελλήνων. Βόλτα με το βαρκάκι για όσους επιθυμούν στο Μπούρτζι η περπάτημα στα καλντερίμια της πολης και γύρω από την Ακροναυπλία. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο Λουτράκι. Ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση σε κοντινή εκκλησία. Η Αναστάσιμη Ακολουθία σε όλες τις Εκκλησίες  συνοδεύεται από φαντασμαγορικά βεγγαλικά που φωτίζουν τον ουρανό. Δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ( ΠΑΣΧΑ) : ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ- ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τον γύρo της Λιμνοθάλασσας Ηραίου ή Βουλιαγμένης που είναι ένα ειδυλλιακό μέρος με αμμώδη παραλία και κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά. Δυτικότερα της λίμνης δεσπόζει το ακρωτήριο του Ηραίου της Περαχώρας ή Μελαγκάβι, όπου βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους φάρους του Κορινθιακού Κόλπου. Και από τον κόλπο του Ηραίου η θέα των νότιων ακτών του Κορινθιακού, με τους ορεινούς όγκους που ξεχωρίζουν επιβλητικά στο τοπίο. Χρόνος ελεύθερος για καφεδάκι. Στην συνέχεια προσκύνημα στην Ι.Μ Όσιου Πατάπιου προστάτης των καρκινοπαθών και των υδρωπικών. Η μονή κτίστηκε το 1952 σε μια από τις παρυφές των Γερανείων και πάνω από τα γαλήνια νερά του Κορινθιακού Κόλπου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και πασχαλινό γευμα με μουσική. Ξεκούραση και αργά το απόγευμα όσοι επιθυμούν βόλτα στην όμορφη Κόρινθο. Επιστροφή και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ (29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ): ΠΕΡΑΧΩΡΑ - ΙΣΘΜΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση την Περαχωρα. Τη Δευτέρα του Πάσχα στην Περαχώρα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας αναβιώνει τον παραδοσιακό "Χορό του Γιαρέντη", ένα έθιμο που  γιορτάζεται συνοδεία ζωντανής μουσικής ορχήστρας και κερασμάτων. Το χορευτικό ξεκινά μέσα από τις εκκλησίες της Περαχώρας και καταλήγει στην κεντρική πλατεία. Aναχωρηση για τα Ίσθμια. Προαιρετική εκδρομή όσοι επιθυμούν με τοπικό καραβάκι στο στενο του  Ισθμου ( διάρκειας περίπου μιας ώρας). Επιστροφή στην πολη  μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 195 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 260 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ø  Μεταφορά με  ιδιόκτητο λεωφορείο
 • Ø  Διαμονή στο ξενοδοχείο ACHILLION  HOTEL 4**** ( KENTΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ)
 • Ø  3 πρωινά σε μπουφέ
 • Ø  Μ. Παρασκευή νηστίσιμο δείπνο
 • Ø  Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα
 • Ø  Κυριακή του Πάσχα εορταστικό γεύμα  με μουσική
 • Ø  Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Ø  Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 • Ø  Ειδικός φόρος διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ø  Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο ( κόστος καραβιού Ισθμού περίπου 12 ευρώ).

     

 
 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

3-4-5 ΜΑΙΟΥ ( ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ)

 

1Η ΜΕΡΑ &   2Η ΜΕΡΑ  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση στις 23:00. Με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά από τον απαραίτητο έλεγχο κάνουμε στάση για ψώνια στα αφορολόγητα. Συνεχίζουμε για την Αδριανούπολη. Άφιξη  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο χρόνος ελεύθερος στο Καπαλί Τσαρσί  για ψώνια, στην αγορά, να επισκεφτείτε τις ελληνικές γειτονιές, να γευτείτε την παραδοσιακά εδέσματα και να απολαύσετε το παραδοσιακό Χαμάμ . Διαν/ση

3Η  ΜΕΡΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και στο μεγαλύτερο Τζαμί της Τουρκίας, το Σελιμιγιέ τζαμί. Επιβίβαση στο λεωφορείο και θα επισκεφθούμε τα 2 εμπορικά κέντρα , χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε για τα σύνορα και μετά την διέλευση των συνόρων , παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για φαγητό για ξεκούραση . Άφιξη στη πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 60 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 75 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·         Τις μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.          

·         1 διαν/ση σε ξενοδοχείο με πρωινό στο κέντρο της πόλης PARKHOTEL

·         Ασφάλεια

·         Συνοδό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·         Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

 


 


 


ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΩΡΕΟΙ

 

Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ

 

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ

 

4-5 ΜΑΙΟΥ

1Η ΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 06:30 και κάνοντας την απαραίτητη στάση για καφέ άφιξη στην Γλυφα από όπου θα πάρουμε το καράβι για Αγιόκαμπο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στα Λουτρά Αιδηψού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην κωμόπολη (στο παλαιό υδροθεραπευτήριο των Αγίων Αναργύρων, ένα στολίδι νεοκλασικής αρχιτεκτονικής κοσμεί με την παρουσία του και θυμίζει εποχές που η Λουτρόπολη της Αιδηψού δέσποζε στη Μεσόγειο., την σπηλαία του Συλλα ) γευμα εξ ιδίων και ξεκούραση Το απόγευμα όσοι επιθυμούν επίσκεψη στο μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ και παρακολούθηση του εσπερινού. Προσκύνημα και περιήγηση της μονής. Επιστροφή στην Αιδηψό. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Προκοπι. Παρακολούθηση της Θειας Λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ρώσου. Το 1924 με την ανταλλαγή ελληνικών και οθωμανικών πληθυσμών που έλαβε χώρα τότε, μεταφέρθηκε και το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι Ευβοίας (διαμέσου λιμανιού της σημερινής νοτιοανατολικής Τουρκίας, καθώς και της Χαλκίδος), όπου εγκαταστάθηκαν οι Έλληνες που ζούσαν στο Προκόπι της Μικράς Ασίας. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και καφέ στο όμορφο χωριό Στην συνέχεια άφιξη στους Ωρεους και χρόνος για βόλτα στο λιμάνι με το έξοχο ογκώδες γλυπτό, που σήμερα εκτίθεται φυλασσόμενο μέσα σε γυάλινο κουβούκλιο πίσω από το ναό του Σωτήρος που βρέθηκε τον Αύγουστο του 1965  θαμμένο στην παραλία της πόλης. Χρόνος για γευμα. Φτάνουμε στον Αγιόκαμπο και από εκεί θα περάσουμε με το καράβι στην Γλυφα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

  

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   60 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 75 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·        την μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο

·        τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

·        την διαμονή σε ξενοδοχείο στα Λουτρά Αιδηψού

·        1 πρωινό

·        τα καράβια Γλυφα – Αγιόκαμπο – Γλύφα

·        αρχηγό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • ·        Γεύματα και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

 18-19 MAIOY

1Η ΜΕΡΑ  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –  ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Αναχώρηση στις 7:00 και περνώντας την Εγνατία Οδό και την Ιόνια Οδό με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για καφέ και γευμα άφιξη στο μοανστηρι. Παρακκληση και χρονος για ομιλια με την ηγουμενη. Αφιξη στην Ναύπακτο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στην όμορφη πολη. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ  :  ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την μονή Βαρνακοβα. Παρακολούθηση της Θειας Λειτουργίας μέσα στο από θαύμα διασωθέντα ναο. Χρόνος ελεύθερος για να μας μιλήσει και να μας δώσει την ευλογία της η Ηγούμενη.  Στην συνέχεια άφιξη στην Ι.Μ. Αγιου Νεκταριου στο χωριο Τρικορφο όπου θα ξεναγηθούμε και θα προσκυνήσουμε. Άφιξη στην Ναύπακτο και χρόνος ελεύθερος για γευμα. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πολη μας το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 60 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Την μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο
 • ·         Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·         Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Ναυπακτο
 • ·         1 πρωινό σε μπουφέ
 • ·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • ·         Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους  κ.λπ.


NS-DHTML - Version 1.6-1

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de


Developed by Web Agency Albatros.