forex trading logo

Follow Us 

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
 

                          

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017

23-24-25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

                 &

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2018

30/12 - 2/1

ΑΘΗΝΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΣΟΥΝΙΟ - ΧΑΛΚΙΔΑ

1Η ΜΕΡΑ  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση στις 07:30 και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ άφιξη στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα επιβίβαση στο λεωφορείο για μια πρώτη γνωριμία, στην στολισμένη πλατεία συντάγματος και στο πεζόδρομο της Ερμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ  : ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το μουσείο Ακρόπολης και τον βράχο της Ακρόπολης με ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Στην συνέχεια επίσκεψη στο μουσείο « θωρηκτό Αβέρωφ» εάν βρίσκεται στην Αθήνα. Ξενάγηση του χώρου και επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό το Πασαλιμανι, την Δραπετσώνα και το λιμάνι του Περάματος από όπου θα πάρουμε το καράβι για την Σαλαμίνα. Περιήγηση του νησιού (Ναός του Αγ. Δημητρίου που είναι η πρώτη ενορία του νησιού με τον τάφο του οπλαρχηγού της Επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη) και προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης. Γευμα εξ ιδίων και επιστροφή στην Αθηνά. Το βράδυ επίσκεψη στο στολισμένο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με κατάληξη στην πανέμορφη Πλάκα όπου θα έχουμε το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ  : ΑΘΗΝΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Όσοι επιθυμούν Ακολουθία του Όρθρου των Χριστουγέννων και Θεία Λειτουργία σε κοντινή εκκλησία. Πρωινό και αναχώρηση στις 10:00. Ακολουθώντας την παραθαλάσσια λεωφόρο  και περνώντας από Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα , Βουλιαγμένη άφιξη στο λόφο του Σουνίου. Στάση για καφέ και περιήγηση του χώρου. Το μεσημέρι στάση για γεύμα στα βλάχικα της Βάρης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο και το βράδυ ελεύθερο ( ευκαιρία για παρακολούθησης κάποιας θεατρικής παράστασης ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση Στην συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στην Χαλκίδα. Χρόνος για γευμα και βόλτα στην πολη. Στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 159  ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 205 ΕΥΡΩ

Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν σε ταβέρνα της Πλάκας με ζωντανή μουσική:

25 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·        Την μεταφορά με ιδιόκτητο τουριστικο λεωφορείο
 • ·        Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·        Την διαμονή στο  ξενοδοχείο OSCARHOTEL
 • ·        3 πρωινά  σε μπούφε
 • ·        Το καράβι ΠΕΡΑΜΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΠΕΡΑΜΑ
 • ·        Αρχηγό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • ·        Επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, κλπ

 


 


 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

23-24-25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ   ΝΑΥΠΛΙΟ  

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΕΠΙΔΑΥΡΟ

ΑΡΓΟΣ- ΚΕΦΑΛΑΡΙ

 

1Η ΜΕΡΑ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ  – ΝΑΥΠΛΙΟ

Αναχώρηση στις 6:30 και παίρνοντας την Εθνική οδό κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Χρόνος ελεύθερος για γευμα. Στην συνέχεια άφιξη στο Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος στην στολισμένη πολη. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:  ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Παλαμήδι όπου θα δούμε το παλιό κάστρο με το μπουντρούμι που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης. Στην συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου όπου θα επισκεφτούμε το αρχαίο θέατρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Ακολουθει στάση στο λιμανάκι της  Παλιάς Επιδαύρου για καφέ. Αναχώρηση για Πόρτο Χέλι και χρόνος για γευμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και προαιρετικό Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ΑΡΓΟΣ – ΚΕΦΑΛΑΡΙ- ΝΑΥΠΛΙΟ

Όσοι επιθυμούν Ακολουθία του Όρθρου των Χριστουγέννων και Θεία Λειτουργία σε κοντινή εκκλησία. Πρόγευμα και αναχώρηση για το Αργος. Τη νότια πλευρά του κάστρου του Άργους, στολίζει ο κατάλευκο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας. Ένα σχετικά μικρό συγκρότημα, που κυριολεκτικά κρέμεται στην άκρη του βουνού της Λάρισας. Πάνω του στέκεται αγέρωχο το ιστορικό κάστρο του Άργους. Προσκύνημα και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την θέα από το προαύλιο της Μονής, όπου υπάρχει ένας εξώστης – σχεδόν μετέωρος- πάνω από το Άργος και τον Αργολικό κάμπο, ανάμεσα σε όμορφα λουλούδια και ψηλά κυπαρίσσια. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουμε το έθιμο των παπουτσήδων που μετά την Θεια Λειτουργιά ανήμερα της γιορτής της ( την είχαν προστάτιδα) Όταν τέλειωναν, πήγαιναν στην Παναγία την Κατακεκρυμμένη, την πορτοκαλούσα, και άναβαν κι εκεί ένα κεράκι. Επίσκεψη στην πολη του Άργους όπου θα πιούμε το καφεδάκι μας και θα περιπλανηθούμε στην στολισμένη κεντρική πλατεία του Αγ. Πέτρου. Τελειώνοντας την βόλτα μας θα κατευθυνθούμε στο Κεφαλάρι για γευμα εξ ιδίων μέσα στην υπέροχη αυτή τοποθεσία όπου είναι χτισμένη μέσα στο βράχο και η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής πάνω από τις πηγές του Ερασίνου Το Κεφαλάρι είναι επίσης γνωστό για το σπήλαιό του, το οποίο παλιά ήταν κοίτη υπόγειου ποταμού. Ο αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι εδώ έβγαιναν τα νερά της Στυμφαλίας λίμνης και κάθε χρόνο τελούσαν μια οργιαστική γιορτή προς τιμήν του Πάνα και του Διόνυσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας κα ελεύθεροι για βραδινή βόλτα στην πολη. διανυκτέρευση

4Η ΜΕΡΑ  ΝΑΥΠΛΙΟ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και περιήγηση στην πανέμορφη πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα μπροστά στην οποία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, το σπίτι του, το μνημείο Βαυαρών, του Κολοκοτρώνη και των Γάλλων Φιλελλήνων. Βόλτα με το βαρκάκι για όσους επιθυμούν στο Μπούρτζι η περπάτημα στα καλντερίμια της πολης και γύρω από την Ακροναυπλία. Συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη κάνοντας της απαραίτητες στάσεις καθοδόν.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 155  ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ :  210 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Την μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο
 • ·         Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·         Τις διαμονές σε επιλεγμένο ξενοδοχείο (HOTELELENA) στο κέντρο
 • ·         3 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ
 • ·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείο μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·          Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, επιπλέον γεύματα, ποτά, εισιτήρια καραβιών, κλπ

 


 


 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 

ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

23-24-25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΟΦΙΑ- ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

                  ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

1η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση στις 6:30 και περνώντας τα σύνορα του Προμαχώνα άφιξη στην Σόφια. Περιήγηση στο περίφημο Ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ και χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Αναχώρηση για Φιλιππούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο κέντρο της παλιάς πόλης διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αρχίζουμε την ξενάγησή μας, στην όμορφη και  ιστορική Φιλιππούπολη, κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Πεζοί θα περιηγηθούμε στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά ελληνικά αρχοντικά. Η παλαιά πόλη, οι μιναρέδες Ντζουμάγια και Ιμαρέτ, το αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το σπίτι-μουσείο Κουγιουμτζόγλου, το σπίτι του Λαμαρτίνου και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης τα οποία θα επισκεφθούμε. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, αναμνηστικές αγορές στα καταστήματα, στην υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες. Επιστροφή, ξεκούραση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ-ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

Πρωινό και αναχώρηση για  το μοναστήρι του Μπάτσκοβο, στην καρδιά της οροσειράς Ροδόπη, γνωστό κατά τα παλαιότερα χρόνια και ως Γεωργιανή Μονή Παναγίας Πετριτσωνιτίσσης , αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, θεωρείται σήμερα ένα από τα σημαντικότερα μνημεία χριστιανικής αρχιτεκτονικής, ενώ ξεχωρίζει για τον μοναδικό συνδυασμό στοιχείων βυζαντινού, γεωργιανού και βουλγαρικού ύφους. Ιδρύθηκε το 1083 από δύο Ίβηρες – τους αδελφούς Γρηγόριο και Απάσιο Πακουριανούς. Επί Αλεξίου Α’ Κομνηνού. Στο μοναστήρι θα θαυμάσουμε τις μοναδικές τοιχογραφίες οι οποίες συγκαταλέγονται στα πιο πολύτιμα έργα της Ορθόδοξης τέχνης του 11ου – 12ου αιώνα, αλλά κυρίως την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που πιστεύεται ότι είναι θαυματουργή, θα θαυμάσουμε τον χώρο που ονομάζεται “ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ“ όπου διεξάγεται μία ειδική τελετουργία που θυμίζει τον Μυστικό Δείπνο. Το Μοναστήρι έχει καθιερωθεί ως σχολή σοφών και φιλοσόφων και αποτελεί μία πολιτιστική γέφυρα μεταξύ του Βυζαντίου και της Γεωργίας. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξακουστό χιονοδρομικό κέντρο Παμπόροβο. Χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε το χιόνι,  το μεσημέρι φαγητό σε κάποιο από τα πολλά παραδοσιακά εστιατόρια (προαιρετικά).  Επιστροφή, ξεκούραση και το βράδυ θα απολαυσουμε το χριστουγεννιάτικο δείπνο.

4Η ΜΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μπόροβετς που είναι το πιο γνωστό, αλλά και το μεγαλύτερο, χειμερινό θέρετρο και χιονοδρομικό κέντρο στη Βουλγαρία. Το Borovets βρίσκεται στα 1300 μέτρα υψόμετρο, στις βόρειες πλαγιές του βουνού Ρίλα, στους πρόποδες του όρους. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Αναχώρηση νωρίς το μεσημέρι για Θεσσαλονίκη κάνοντας στις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ : 199 ΕΥΡΩ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 255 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Την μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο
 • ·         Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·         Τις διαμονές σε επιλεγμένο ξενοδοχείο HOTELRAMADA TRIMONTSIUM 4****
 • ·         3 πρωινά + 2 δείπνα ( MENOY )
 • ·         Tο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 25/12 ( μενού με ένα ποτήρι κρασί )
 • ·         Φ.Π.Α.
 • ·         Ταξιδιωτική ασφάλιση

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·          Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, επιπλέον γεύματα, ποτά κλπ

 


 


 


ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

5-6-7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΟΧΡΙΔΑ 

ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ

ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ

1η μέρα  : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ  ΟΧΡΙΔΑ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07.00πμ. Με ενδιάμεση στάση, άφιξη στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης. Διέλευση συνόρων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το γνωστό αλλοτινό Μοναστήρι, σήμερα Μπίτολα. Σύντομη στάση για περιήγηση και βόλτα στην αγορά της πόλης και μέσω Ρέσνας, συνεχίζουμε για την γραφική πόλη της Οχρίδας. Άφιξη το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο με ζωντανή μουσική και διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΟΧΡΙΔΑ ξενάγηση πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την περιήγηση της γραφικής πόλης. Θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα, λειτουργεί ως μουσείο, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης. Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Στην συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα για να θαυμάσουμε την γραφική πόλη, την παραλίμνια βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Κάνεο αλλά και την χλωρίδα και πανίδα της λίμνης, φθάνοντας μέχρι και απέναντι από την ονομαστή βίλα του Στρατάρχη Τίτο. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο για γευμα και ξεκούραση.  Το απόγευμα ελεύθεροι  για βόλτα στην πόλη της Στρούγκας στον πεζόδρομο κατά μήκος του ποταμού και το βράδυ δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα :  ΟΧΡΙΔΑ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ  ΝΑΟΥΜ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πρωινό και ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, κτίσμα του 10ου μ.Χ. αιώνα με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του και την μοναδική, πανοραμική θέα του στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα (μαργαριτάρια) που κατασκευάζονται με ειδική επεξεργασία από λέπια ψαριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γευμα και αναχώρηση για τα σύνορα και άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

 

ü   ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 129 ΕΥΡΩ

 

ü   ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 155 ΕΥΡΩ

 

Περιλαμβάνονται:

 • ·        Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
 •          Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο DRIMHOTEL( www.drim.com.mk)
 • ·        2 πρωινά +2 γεύματα +  2 δείπνα με ζωντανή μουσική.
 • ·        περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·        Έμπειρο, αρχηγό του γραφείου μας
 • ·        Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
 • ·        Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • ·        Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα, και γενικά όπου απαιτείται
 • ·        Ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

   Σχετική εικόνα      4-7/1/18

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

1η ημέρα : 4/1/18  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (610 χλμ)

Αναχώρήση 06.30 απο το γραφείο μας. Διέλευση από Εγνατία Οδό,στάση στη Μουσθένη για καφέ. Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού φθάνουμε  νωρίς   το απόγευμα στην Κων/πολη. Πρώτη γνωριμία με τις ομορφιές της Πόλης , προαιρετική κρουαζιέρα στα χιλιοτραγουδισμένα στενά του Βοσπόρου. Μετάβαστη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση ,ξεκούραση και το βράδυ μπορούμε να γευτούμε την πολίτικη κουζίνα  σε μία από τις τόσες ταβέρνες της Πόλης . Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ : 5/1/12 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για  περιήγηση στην Πόλη . Θα ξεκινήσουμε με την περιήγησή μας με τη Μονή της Χώρας με τα μοναδικά ψηφιδωτά και τοιχογραφίες που χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο βυζαντινό Ιππόδρομο με τον υπέροχο αιγυπτιακό κίονα – οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά, το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μπλε Τζαμι του Σουλτάνου Αχμετ  και μετά θα επισκεφθούμε την περίφημη εκκλησία – μουσείο της Αγίας Σοφίας ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Βυζαντινής εποχής  Χρόνος ελεύθερος για αγορές στο γνωστό μας Καπαλί Τσαρσί (σκεπαστή αγορά) με τα 4.000 μικροκαταστήματα με χρυσαφικά, ασημικά, χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα, είδη λαικής τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Ξεκούραση . Το βράδυ θα κάνουμε το reveillon  μας σ’ ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Πόλης απολαμβάνοντας την  τέχνη του χορού της κοιλιάς με ανατολίτικα τραγούδια και χορούς. Διανυκτέρευση .

3η ημέρα : 6/1/18 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό  και αναχώρηση για να  μεταβούμε  στην περιοχή του Φαναρίου  και να επισκεφθούμε την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου. Θεία Λειτουργία . Κατόπιν  θα βρεθούμε έξω από τα τείχη της Πόλης, θα δούμε τα Θεοδοσιανά τείχη και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια του θρύλου της ‘Αλωσης. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε άρωμα και γεύση Ανατολής στην Αιγυπτιακή Αγόρα  που φημίζεται για τον παστουρμά ,τη λακέρδα ,το αυγοτάραχο και τα μπαχαρικά της.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ξεκούραση . Το βράδυ προαιρετικά γεύμα απολαμβάνοντας την  τέχνη του χορού της κοιλιάς με ανατολίτικα τραγούδια και χορούς.  Διανυκτέρευση .

4η ΗΜΕΡΑ:  7/1/18   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (610 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την Παναγία των Βλαχερνών , όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ.  Στη συνέχεια θα βρεθούμε στο εμπορικό κέντρο ISTANBULFORUM για να περιηγηθούμε  στο μεγαλύτερο Ενυδρείο της Ευρώπης. Κατόπιν  αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Στάση στη Ραιδεστό  για μεσημεριανό φαγητό . Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 150 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 195 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

·                      Μεταφορές – μετακινήσεις με ιδιοκτητο λεωφορείο

·                      3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο FERONYAHOTEL 4**** ( TAXIM)

·                      3 πρωινά γεύματα

·                      Ξεναγήσεις – περιηγήσεις  του προγράμματος

·                      Τοπικό ξεναγό

·                      Ασφάλεια αστικής ευθύνης

·                      Το  ΦΠΑ  της εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

 

·   Διασκεδάσεις ,επιπλέον γεύματα ,ποτά, εκδηλώσεις και γενικά ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 
NS-DHTML by Kubik-Rubik.de


Developed by Web Agency Albatros.