forex trading logo

Follow Us 

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 


         

          

 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

3 – 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1Η ΜΕΡΑ 3/8  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αναχώρηση στις 05:00 και μέσω Εγνατίας οδού άφιξη στην Καβάλα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 08:00 για Μυτιλήνη. Άφιξη στο νησί στις 18:00. Επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη  στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δώματα. Ξεκούραση και δειπνο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ 4/8  :  ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ– ΠΕΤΡΑ – ΜΟΛΥΒΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί για τον Ι.Ν. του Αγίου Ραφαήλ. Παρακολούθηση της Θειας Λειτουργίας, χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση του χώρου. Στην συνέχεια επίσκεψη στην Μονή του Ταξιάρχη ( προστάτης του νησιού). Προσκύνημα στην μοναδική ανάγλυφη εικόνα φτιαγμένη από αίμα και πηλό. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Καγιανι. Η Σημερινή εκκλησιά Ταξιάρχης άρχισε να χτίζεται το 1903 και τέλειωσε το 1958, κι έδωσε την ονομασία του στον οικισμό. Ο ναός είναι σταυροειδής με τρούλο γοτθικού ρυθμού. Έχει ξυλόγλυπτο τέμπλο υψηλής τέχνης, κι εξαιρετικές εικόνες των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ. Η εικόνα του Ταξιάρχη, με ύψος περίπου 2 μέτρα Τον εικονίζει όρθιο με ρομφαία στο δεξί του χέρι, ενώ με το αριστερό κρατά ειλητάριο.. Συνεχίζουμε για τον Μόλυβο. Επίσκεψη στο επιβλητικό βυζαντινό κάστρο και ελεύθερος χρόνος για καφέ και για να περπατήσουµε στα πλακόστρωτα σοκάκια. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας στην Πέτρα παραθαλάσσιο θέρετρο με χρυσή αμμουδιά.  Προσκύνημα στο ναό της Παναγίας της Γλυκοφιλούσσας πάνω στον βράχο με τα 114 σκαλοπάτια. Χρόνος ελεύθερος για γευμα σε ταβέρνες τις περιοχής επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και το βράδυ βόλτα στην πολη. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ 5/8 : ΜΥΤΙΛΗΝΗ –ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΣΙΓΡΙ

Πρόγευμα και αναχωρηση για την μονή Λειμώνος το « διαμάντι του νησιού»  και στο πιο πλούσιο μουσείο του μοναστηρίου. Χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση του μοναστηριού. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το δυτικό τμήμα του νησιού, 81 χλμ. από την πόλη της Μυτιλήνης, στην κορυφή του όρους Όρδυμνος και σε υψόμετρο 634 μ. στο αρχαιότερο μοναστήρι του νησιού που είναι γνωστή και ως Μονή Υψηλού. Είναι αφιερωμένη στον Άγ. Ιωάννη Θεολόγο, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 8 Μαίου. Άφιξη στο Σιγρι όπου βρίσκεται το απολιθωμένο δάσος. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γευμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ 6/8: ΑΓΙΑΣΟ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Καρήνη, µικρή στάση για να δούµε την σπηλιά του Θεόφιλου. Κατόπιν περνώντας από  Παππάδο, Άγιο Ισίδωρο καταλήγουμε στο χωριό Σκόπελος όπου θα επισκεφτούµε τις κατακόµβες της Αγίας Μαγδαληνής. Συνεχιζουμε για Αγιάσο, διατηρητέος οικισμός ανάμεσα σε καστανιές και πλατάνια. Προσκύνημα στο ναό της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας του ευαγγελιστή Λουκά, πλασµένη µε κερί και µαστίχα. Χρονος ελεύθερος για βόλτα και καφεδάκι. Στην συνέχεια άφιξη στην πολη με τις αξιόλογες εκκλησίες, την μητρόπολη αφιερωμένη στον Άγιο Αθανάσιο όπου μέσα φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγ. Θεοδώρου, την εκκλησία του Αγίου Θεράποντα σημείο αναφοράς για την πολη, την πλατεία με το άγαλμα της Λυρικής ποιήτριας Σαπφώς. Χρόνος ελεύθερος για γευμα και τα τελευταία ψώνια. Στην συνέχεια άφιξη στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο 22:30 και άφιξη στην Καβάλα στις 05:40. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  

240 ΕΥΡΩ  ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

225 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

300 EYΡΩ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Την μεταφορά και τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με ιδιόκτητο λεωφορείο
 • ·         Το λεωφορείο θα βρίσκεται καθολη την διάρκεια της εκδρομής μαζί μας
 • ·         Τις 3 διαμονές στο ξενοδοχείο SILVER BAY
 • ·         3 πρωινά + 3 δείπνα σε μπούφε
 • ·         Τα εισιτήρια του πλοίου Καβάλα – Μυτιλήνη – Καβαλά ( οικονομική θέση )
 • ·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό καθώς και εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, επιπλέον γεύματα, ποτά, κα       

4Η ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

14-17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ- ΠΑΡΓΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΑΡΤΑ

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ – ΑΡΤΑ ( 390ΧΛΜ )

Αναχώρηση στις 7:30. Μέσω Εγνατίας Οδού και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ’ ιδίων και σας προτείνουμε προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο κανάλι του ποταμού Αχέροντα. Κατόπιν άφιξη στην Άρτα  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα όσοι επιθυμούν παρακολούθηση της περιφοράς της εικόνος της Παναγίας στο χωριό Σελάδες. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ (160 ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Επίσκεψη και προσκύνημα στην Μονή της Παναγίας Φανερωμένης, με το σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο. Αναχώρηση για το Νυδρί της Λευκάδας. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3ΗΜΕΡΑ : ΑΡΤΑ – ΠΑΡΓΑ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ) 160ΧΛΜ

Πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς για την Πάργα. Όσοι επιθυμούν προαιρετικά κρουαζιέρα στους Παξούς – Αντίπαξους. Οι υπόλοιποι μπάνιο σε κοντινή παραλία. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γευμα  στη πανέμορφη Πάργα με τα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΛΑΚΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ ( 350 ΧΛΜ )

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Τζουμέρκα που έχουν 2.395 υψόμετρο, αρχίζουν από τα βορεινά του Νομού Άρτας και «τελειώνουν» στα νότια του Νομού Ιωαννίνων. Περνώντας  από το σημείο όπου βρισκόταν το  ιστορικό γεφύρι της πλάκας πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που ήταν ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια θα καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Όμως λίγο πριν φθάσουμε στα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, θα επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ, που βρίσκεται σε υψόμετρο 900 μέτρων και με τους διαδρόμους του να έχουν μήκος 350μ. περίπου, με δέκα θαλάμους και διαδρόμους που συνδέονται μεταξύ τους, Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια και χρόνος για γευμα. Λίγο πριν αναχωρήσουμε για την πολης μας επίσκεψη  στην ανδρική Ιερά Μονή Παναγίας Τσούκας, η οποία βρίσκεται κοντά στο χωριό Ελληνικό Ιωαννίνων, χτίστηκε το 1190 από τον αυτοκράτορα Ισαάκιο Άγγελο, σε υψόμετρο 760 μέτρων, δίπλα σε έναν γκρεμό με θέα στην υπέροχη χαράδρα του Αράχθου επιστροφή στην Θεσσαλονίκη κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν. 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

155 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

140 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 205 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·        Μεταφορές-μετακινήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • ·         Τις 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ στο κέντρο της Άρτας
 • ·        3 Πρωινά σε μπουφέ
 • ·        Τις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • ·        Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας.
 • ·        Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • ·        Ειδικός φόρος διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 •    Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, Κρουαζιέρες. Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα . Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

 


  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ - ΛΗΜΝΟΣ

Aναχωρηση στις 04:00  και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο λιμάνι της Καβάλας. Επιβίβαση στο πλοίο (07:00). Άφιξη στο όμορφο νησί της Λήμνου και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Επίσκεψη σε κοντινή παραλία για μπάνιο και γευμα. Στην συνέχεια τακτοποίηση στα δωμάτια για ξεκούραση  και βόλτα για όσους θελήσουν μια πρώτη γνωριμία με την πόλη όπου είναι χτισμένη ενδιάμεσα σε 2 φρούρια και κυριότερος οικισμός της Λήμνου. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΛΗΜΝΟΣ

Μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τον ιερό χώρο των Καβείρων, στο ακρωτήρι χλόη της Λήμνου – απέναντι ακριβώς από το Καβείριο της Σαμοθράκης. Στη θέση αυτή το τοπίο είναι άγριο και εντυπωσιακό και προκαλεί δέος στους ανθρώπους που στέκουν αντιμέτωποι με τις αθάνατες δυνάμεις της Φύσης και του Θεού. Το ιερό ανακαλύφθηκε από την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή των Αθηνών το 1937. Στην παραλία κάτω από το τελεστήριο των Καβείρων, υπάρχει η σπηλιά του Φιλοκτήτη. Επόμενη στάση στο χωριό Ρεπανίδι. Ο οικισμός του Ρεπανιδίου αναφέρεται σε μοναστηριακά έγγραφα το 1825 και τον 14ο αιώνα αποτελούσε μετόχι της Ιεράς Μονής Πάτμου. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου ο ναός αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της λημνιοακής εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το χωριό Κότσινα, στον κόλπο Μπουρνιά, στη θέση όπου σήμερα έχουν απομείνει λίγες ψαροκάλυβες και η εκκλησία της Ζωοδόχους Πηγής, άλλοτε βρισκόταν μια ισχυρή Βυζαντινή Πολιτεία. Η νέα πόλη του Κότσινα οχυρώθηκε με Κάστρο που φτιάχτηκε μάλλον από τους Ενετούς για να προστατεύονται από τις Ληστρικές επιδρομές των πειρατών αλλά και των κατά καιρούς επίδοξων κατακτητών. Επισης θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής όπου τον 14ο αιώνα υπήρχε μικρό Μοναστήρι.  Παρομονή για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή πίσω στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΛΗΜΝΟΣ

Σήμερα μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το όμορφο παλιό χωριό, Κοντιά με μύλους στους λόφους του, εκκλησάκι που δεσπόζει σαν αετοφωλιά στην κορυφή του λόφου και χαρακτηριστικά καλοχτισμένα σπίτια τα οποία άνηκαν στους άλλοτε ισχυρούς καραβοκυραίους. Προαιρετική επίσκεψη για όσους επιθυμούν στην Πινακοθήκη της Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης. Τα έργα που εκτίθενται εδώ είναι εμπνευσμένα κυρίως από το νησί - είναι δημιουργήματα σπουδαίων καλλιτεχνών από την Ελλάδα, την Αλβανία, την Βουλγαρία, το μαυροβούνιο, τη Ρουμανία, την Σερβία και την Τουρκία.  Συνεχίζουμε για το χωριό Νέα Κούταλη, κτισμένο στην πλαγιά ενός πευκόφυτου λόφου. Κτίστηκε το 1926 από πρόσφυγες που ήρθαν από την Κούταλη της Προποντίδας, κουβαλώντας μία μακραίωνη ναυτική παράδοση, της οποίας αποδείχθηκαν άξιοι συνεχιστές όταν για δεκαετίες απ’ την νέα τους πατρίδα όργωναν την Μεσόγειο ως σφουγγαράδες. Εδώ θα επισκεφθούμε την πολύ ωραία έκθεση σπογγαλιείας και το μουσείο Ναυτικής Παράδοσης. Επίσης θα προσκυνήσουμε την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για να επισκεφθούμε τον πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο κοντά στα Καμίνια «Πολιόχνη». Είναι ο μόνος που έχει ερευνηθεί συστηματικά και οι Ιταλοί ανασκαφείς μετά από μελέτη της κεραμικής που απέδωσε η θέση, διέκριναν επτά διαδοχικές φάσεις εγκατάστασης.  Στην συνέχεια επίσκεψη στην Μονή του Αγίου Σώζοντος, πολιούχος του νησιού, στη Φυσίνη και στο οποίου το πανηγύρι στις 6 Σεπτεμβρίου προσελκύει μεγάλο πλήθος προσκυνητών. Επόμενη επίσκεψη σε ένα όμορφο γραφικό χωριό, τον Μούδρο όπου βρίσκεται στο μυχό του ομώνυμου κόλπου. Ο κόλπος αυτός είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της χώρας μας και αποτελεί σπουδαίο θαλάσσιο βιότοπο μεγάλης οικολογικής σημασίας. Η εκκλησία των Ταξιαρχών, κτισμένη κατά πάσα πιθανότητα το 1370, βρίσκεται στο τέλος του γραφικού δρόμου της αγοράς. Αξίζει να την επισκεφτεί κανείς για να θαυμάσει το ξυλόγλυπτο τέμπλο της όπου για την ολοκλήρωση του οποίου χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια δουλειάς από τον καλλιτέχνη γλύπτη που το φιλοτέχνησε. Θα έχουμε χρόνο για μπάνιο στη παραλία Φαναράκι και γεύμα πριν την επιστροφή μας πίσω στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΛΗΜΝΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά το πρωινό μας βόλτα στο Αρχαιολογικό Μουσείο και το Κάστρο της Πόλης. Ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία μας ψώνια και βόλτα στην όμορφη Μύρινα. Το απόγευμα  αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο (18:30)  και άφιξη στην Καβάλα, επιστροφή στην πολη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 185 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 240 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ø  Την μεταφορά και τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με ιδιόκτητο υπερυψωμένο λεωφορείο
 • Ø  Τις διαμονές στο ξενοδοχείο  (DIAMANTIDISHOTEL 4****) μέσα στη Μύρινα
 • Ø  3 πρωινά
 • Ø  Τα εισιτήρια των πλοίων ΚΑΒΑΛΑ – ΛΗΜΝΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ
 • Ø  Αρχηγό – σύνοδο του γραφείου μας
 • Ø  Ειδικός φόρος διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • Ø  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό καθώς και εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, γεύματα, ποτά, κα

 


 


 

 

  

  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ

ΣΚΥΡΟ

ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΥΜΗ

3/9-6/9

1Η ΜΕΡΑ  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟΣ

Αναχώρηση στις 07:30 και παίρνοντας την εθνική οδό με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Χαλκίδα. Χρόνος για γευμα και βόλτα στην όμορφη πολη. Στην συνέχεια άφιξη στην Πανέμορφη Κύμη και  επιβίβαση στο φέρι-μποτ (18:00) και μετάβαση στην Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΧΩΡΑ

Μετά το πρωινό η μέρα θα είναι αφιερωμένη για να προσκυνήσουμε στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου και να  επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, να απολαυσουμε το καφεδάκι μας μέσα στα σοκάκια και στην συνέχεια να πάμε στον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την αμμουδερή παραλία για μπάνιο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την παλιά Χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού, με πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φθάνουν μέχρι τη θάλασσα. Εκεί θα συναντήσουμε τη γραφική Ατσίτσα. Συνεχίζουμε για τη νότια Σκύρο, όπου θα περιηγηθούμε στην όμορφη παραλία Πεύκο  (μπάνιο και γεύμα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση και δείπνο Το βράδυ επίσκεψη στην Χώρα. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ :  ΣΚΥΡΟΣ - ΚΥΜΗ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση αργά από το ξενοδοχείο μας (11:30) για να επισκεφτούμε τα πασίγνωστα αλογάκια της Σκύρου κάνοντας πρώτα μια βόλτα μέχρι την παραλία της Καλαμιτσας. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Λιναριά. Επιβίβαση (16:00) στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στην Κύμη.  Επιστροφή στην πολη μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

·       260 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

·       190 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

·       168 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ØΤην μεταφορά και τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με ιδιόκτητο υπερυψωμένο λεωφορείο
 • ØΤις διαμονές στο ξενοδοχείο  4**** SKYRO PALLAS
 • Ø3 πρωινά + 3 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ ( περιλαμβάνεται κρασί και αναψυκτικά στην διάρκεια του δείπνου )
 • ØΤα εισιτήρια των πλοίων Κύμη – Σκύρο – Κύμη
 • ØΑρχηγό – σύνοδο του γραφείου μας
 • ØΕιδικός φόρος διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • ØΌτι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό καθώς και εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, γεύματα, ποτά, κα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 NS-DHTML - Version 1.6-1

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de


Developed by Web Agency Albatros.