forex trading logo

Follow Us 

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 


 

         

                  23-24-25 ΜΑΡΤΙΟΥ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ

ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ -ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ- ΦΕΡΡΕΣ- ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΜΟΝΗ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ- ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ

1ΗΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ- ΦΕΡΡΕΣ– ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση στις 07:00 από τα γραφεία μας και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο Εθνικό πάρκο Δέλτα Έβρου και ενημέρωση στο κέντρο πληροφοριών. Χρόνος ελεύθερος (2 ώρες περίπου)  για περιήγηση και βαρκάδα (εφόσον το επιτρέπει ο καιρός) στο Δέλτα του Έβρου  που είναι ένας σημαντικός υγρότοπος σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Είναι εδώ και πολλά χρόνια Προστατευόμενη Περιοχή, καθώς έχει πολύ μεγάλη αξία για την άγρια ζωή και τον άνθρωπο. Στο Δέλτα του Έβρου βρίσκουν καταφύγιο και τροφή χιλιάδες πουλιά όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πόρο για την τοπική κοινωνία, αλλά και όλη την ανθρωπότητα, λόγω της αξίας που έχει για την αλιεία, την κτηνοτροφία, τη γεωργία, το κλίμα, την προστασία από τις πλημμύρες, την εκπαίδευση, την αναψυχή, τις επιστήμες. Στην συνέχεια, άφιξη στην Αλεξανδρούπολη και γεύμα εξ ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα επίσκεψη στις Φέρρες στην εκκλησία της Παναγίας Κοσμοσωτήρας που είναι μικρογραφία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Χρόνος ελεύθερος στην Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ : Ι.Μ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ι.Μ Κορνοφωλιάς, προσκύνημα και περιήγηση του μοναστηρίου. Η Μονή είναι Μετόχι της Μονής Ιβήρων του Αγίου Όρους και δεν ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου όπως οι υπόλοιπες Μονές της περιοχής. Είναι κτισμένη σε απόσταση 1χλμ. δυτικά του χωριού, πάνω στον λόφο «Κουρί» και είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου.  Στην συνέχεια αναχώρηση για βόρεια με πρώτη μας στάση το Σουφλί. Επίσκεψη στο Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί που παρουσιάζει αναλυτικά τις φάσεις της σηροτροφίας και της μεταξουργίας. Εστιάζει στο  πώς το Σουφλί αναδείχτηκεσε σημαντικό κέντρο παραγωγής μεταξιού στα τέλη του 19ου αιώνα και έως τα μέσα του 20ού. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για Διδυμότειχο. Βόλτα στην όμορφη κωμόπολη με το Τέμενος Μεχμέτ ή Τέμενος Βαγιαζήτ  που ολοκληρώθηκε επί σουλτάνου Μεχμέτ Α' και εγκαινιάστηκε το 1420, το στρατιωτικό μουσείο, τον καθεδρικό ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας με ύψος περίπου στα 33 μέτρα που είχε σαν σκοπό να έρχεται σε αντίθεση με το μουσουλμανικό τέμενος του Βαγιαζιτ και για όσους επιθυμούν να περπατήσουν βόλτα στο κάστρο και στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Χρόνος ελεύθερος για γευμα εξ ιδίων. Στην συνέχεια άφιξη στην Ορεστιάδα για καφεδάκι στην κεντρική πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3ΗΜΕΡΑ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πρόγευμα και εκκλησιασμό στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Ακολουθει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Βισβήζηδων, στην πλατεία του Φάρου με παρουσία εκπροσώπων του στρατού, των σωμάτων ασφαλείας. θα παρακολουθήσουμε την μαθητική και στρατιωτική  παρέλαση. Μετά το τέλος της παρέλασης αναχωρούμε για το δάσος Δαδιάς. Ενημέρωση στο κέντρο πληροφοριών. Όσοι επιθυμούν ξενάγηση στο Παρατηρητήριο αρπακτικών πουλιών με  λεωφορείο (mini bus) του Φορέα Διαχείρισης. Χρόνος ελεύθερος για γευμα εξ ιδίων.  Επιστροφή στην πόλη μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 115 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 150 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Μετακινήσεις και περιηγήσεις με ιδιόκτητο πολυτελές πούλμαν
 • ·         2 διανυκτερεύσεις στην Αλεξανδρούπολη ( NEFELIHOTEL 4****)
 • ·         2 πρωινά σε μπούφε
 • ·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 • ·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ·         Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Επιπλέον γεύματα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό. 

 


 


 


 

       

23-24-25 ΜΑΡΤΙΟΥ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΙΤΩΛΙΚΟ – Ι.Μ.ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ

ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΑΓ.ΛΑΥΡΑ (ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ )

1Η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ- ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Συγκέντρωση στις 7:00 στην Καμάρα και περνώντας την Εγνατία Οδό και Ιόνιο Οδό με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν φτάνουμε  στο Αιτωλικό, την νερένια πόλη, καλούμενη και μικρή Βενετία της Ελλάδας. Η πόλη του Αιτωλικού είναι ανεπτυγμένη σ’ ένα μικρό νησάκι ριζωμένο στο νερό στο μέσον περίπου της λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου. Συνδέεται ανατολικά και δυτικά με την ξηρά με δύο πέτρινα τοξωτά γεφύρια αρχικού μήκους περίπου 300 μέτρων το καθένα. χρόνος ελεύθερος για να γευμα και προσκύνημα στην Παναγιά την Παζαρίτισσα με την θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, το ξυλόγλυπτο τέμπλο της Εκκλησίας και ο Ιερός Επιτάφιος έργο του 12ου αι., που φέρεται από την παράδοση να έχει κεντηθεί από τρεις παρθένες, με χρυσά και μεταλλικά και μεταξωτά νήματα, διαφόρων αποχρώσεων, και οι οποίες παρθένες, αμέσως αφού τον τελείωσαν το κέντημά του, πέθαναν. Αναχώρηση για το Μεσολόγγι για μια σύντομη περιήγηση στην πολη ( μουσείο Τρικούπη, σπίτι Παλαμά , λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου Τουρλιδα) Άφιξη στην πλατεία Μπότσαρη και ξενάγηση στο μουσείο ιστορίας και τέχνης με εκθέματα από τον Λόρδο Βύρωνα και πίνακες όπως η έξοδος του Μεσολογγίου, την αυτοθυσία, την υποδοχή του Λ.βυρων στο Μεσολόγγι κ.α. επίσκεψη στον κήπο τον Ηρώων όπου έχουν θαφτεί πολλοί γνωστοί και άγνωστοι ήρωες. Αναχώρηση για την Ναύπακτο. Τακτοποίηση στα δωμάτια, Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : Ι.ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την μονή Βαρνακοβας. Παρακολούθηση της Θειας Λειτουργίας μέσα στο από θαύμα διασωθέντα ναό. Προσκύνημα και αφού πάρουμε την ευλογία της ηγουμένης επιστροφή στην Ναύπακτο και επίσκεψη στο κάστρο. Χρόνος ελεύθερος  στην όμορφη κωμόπολη. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ- ΑΓ.ΛΑΥΡΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση στις 08:30 για να πάρουμε τον δρόμο για τα γραφικά και ιστορικά Καλάβρυτα. Πρώτη μας στάση το Μέγα Σπήλαιο που προκαλεί δέος καθώς βρίσκεται στη σκιά απόκρημνου βράχου σε υψόμετρο 940 μ. Η Μονή, η οποία θεωρείται η αρχαιότερη στην Ελλάδα, κτίστηκε το 362 μ.Χ. από τους Θεσσαλονικείς αδερφούς μοναχούς, Συμεών και Θεόδωρο. Προσκύνημα και περιήγηση της Μονής και συνεχίζουμε για την  Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας που  ιδρύθηκε το 961 μ.Χ. από ένα συνασκητή του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου, ο οποίος έκτισε την Μέγιστη Λαύρα του Αγίου Ορους. Στο καθολικό της Μονής στις 18 Μαρτίου 1821 ο αρχιεπίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε το Ιερό Λάβαρο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το οποίο χρησίμευε ως παραπέτασμα της Ωραίας Πύλης, όρκισε τους πρωταγωνιστές της Επαναστάσεως και ξεκίνησε ο αγώνας για την απελευθέρωση του Γένους. Χρόνος για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις (Αναπαράσταση Ορκωμοσίας των Αγωνιστών και κήρυξης της Επανάστασης 1821, Στρατιωτική Παρέλαση, Παρουσίαση εθνικών παραδοσιακών χορών ) Στην συνέχεια  θα επισκεφτούμε  τον Τόπο Θυσίας των Καλαβρυτινών που είναι ένα από τα ξεχωριστά μνημεία της πόλης. Βρίσκεται στο λόφο του Καπή, 500 μέτρα από το κέντρο των Καλαβρύτων. Μετά ακολουθει επίσκεψη στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος είναι ιστορικό μουσείο που βρίσκεται στα Καλάβρυτα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν εκεί στις 13 Δεκεμβρίου 1943. Ελεύθεροι στην πολη για γευμα. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πολη μας το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 110  ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:  155 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·         Την μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο

·         Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

·         Τις διαμονές σε επιλεγμένο ξενοδοχείο LEPADO HOTEL στην Ναύπακτο

·         2 πρωινά σε μπουφέ

·         Ειδικό φόρο διαμονής

·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·         Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους  κ.λπ.

 


                   Αποτέλεσμα εικόνας για AEGINA FOTO    Î‘ποτέλεσμα εικόνας για αιγινα αφαια

3Η ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

23-24-25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΙΓΙΝΑ

1Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - ΑΙΓΙΝΑ

Αναχώρηση 07:00πμ. Με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στην Αίγινα και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ βόλτα στην Αγία Μαρίνα με τις  γραφικές παραθαλάσσιες ταβέρνες της . Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρόγευμα και αναχώρηση για παρακολούθηση της Θειας Λειτουργίας στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο 1904- 1910,από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο οπού το 1961 ανακηρύχθηκε Άγιος. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές.  Προσκύνημα και περιήγηση της Μονής. Στην συνέχεια ξεκινάμε για την Αφαία, μέσα στο πευκόδασος και σε περίοπτη θέση θα συναντήσουμε την Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά, από τα νεότερα μοναστή ρια της Αίγινας το οποίο γνωρίζει ιδιαίτερη πνευματική άνθιση και αποτελεί καταφύγιο πολλών προσκυνητών. Επόμενη στάση ο ναός της Αφαίας από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της ύστερης αρχαϊκής εποχής. Ακολουθει ο γύρος του νησιού με κατάληξη στην Πέρδικα που είναι ένας παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Η μια πλευρά της είναι όλη ένα πλακόστρωτο υπερυψωμένο μπαλκόνι πάνω από την θάλασσα. Στη σειρά στο πεζόδρομο υπάρχουν ταβέρνες, πασίγνωστες για τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά τους, ουζερί, μπαρ και καφετέριες. Γευμα εξ ιδίων και χρόνος για βόλτα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΑΙΓΙΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση την πολη της Αίγινας. Χρόνος ελεύθερος για παρακολούθηση των εκδηλώσεων της 25η Μαρτίου ( μετά την δοξολογία στην μητρόπολη ακολουθει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων Ηρώων στην πλατεία Εθνεγερσίας και φυσικά η παρέλαση) και  για βόλτα στα σοκάκια όπου μπορούμε να θαυμάσουμε το Κυβερνείο, το Πύργο του Μαρκέλλου να απολαύουμε το καφεδάκι μας. Συνάντηση στο λιμάνι και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πολη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 140 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·        την μεταφορά και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • ·        τις διαμονές στο ξενοδοχείο SANDY( Αγία Μαρίνα)
 • ·        2 πρωινά σε μπουφέ
 • ·        τα εισιτήρια των πλοίων Πειραιά – Αίγινα – Πειραιά
 • ·        αρχηγό του γραφείου μας
 • ·        ειδικό φόρο διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • ·         Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους  κ.λπ.

 

 


 


 


 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΦΙΟΡΕ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   

1Η ΗΜΕΡΑ ( 26/4) Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Κυλλήνη με απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν. Επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο, άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, δείπνο στο ξενοδοχείο και εκκλησιασμός σε κοντινό χωριό. Για όσους επιθυμούν αργότερα μεταφορά στο κέντρο της πόλης για παρακολούθηση του Επιταφίου της Μητρόπολης ο οποίος στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί!  Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε! Ο ωραιότατος ύμνος “Τον κύριο υμνείτε...”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το ¨κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μια πραγματικά υπέροχη ημέρα!

2Η ΗΜΕΡΑ (27/4) ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΖΑΝΥΝΘΟΣ

Πρωινό. Σήμερα θα περιηγηθούμε στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιρίδιο θα δούμε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καμπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην Αναφωνήτρια θα δούμε το μοναστήρι όπου μόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα θαυμάσουμε από ψηλά το ναυάγιο –σήμα κατατεθέν του νησιού και θα φθάσουμε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε βαρκάδα στις πανέμορφες γαλάζιες σπηλιές. Θα γευματίσουμε εξ΄ιδίων και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης στην πλατεία του Αγ.Μάρκου και θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο μας με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ ( 28/4 )ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ – ΜΠΟΧΑΛΗ-ΠΟΛΗ

Πρωινό και μετάβαση στη Μπόχαλη, το μπαλκόνι της Ζακύνθου και στο λόφο Στράνη με την πανοραμική θέα όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό Ύμνο. Στη συνέχεια επίσκεψη στον Ιστορικό Ναό του Αγ.Νικολάου, στο Μουσείο Σολωμού και επιφανών Ζακυνθινών, στο Μαυσωλείο του Σολωμού και του Κάλβου, στο Μεταβυζαντινό Αγιογραφικό και Εκκλησιαστικό μουσείο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα με μουσική και χορούς. Το απογευματάκι βόλτα στην πόλη, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την Λιτανεία της Παναγιάς και να περπατήσετε στο τοπικό πανηγύρι. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στην ρομαντική ατμόσφαιρα της γραφικής πόλης.

4Η ΗΜΕΡΑ ( 29/4 )ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΚΥΛΛΗΝΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Ζακύνθου από όπου θα πάρουμε το καράβι που θα μας μεταφέρει πίσω στην Κυλλήνη. Έπειτα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας αργά το απόγευμα.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 225 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 295 ΕΥΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ø  Μεταφορά με υπερυψωμένο, ιδιόκτητο λεωφορείο
 • Ø  Διαμονή στο ξενοδοχείο MAJESTIC HOTEL 4**** ( ΛΑΓΑΝΑΣ)
 • Ø  3 πρωινά σε μπουφέ
 • Ø  Μ. Παρασκευή νηστίσιμο δείπνο
 • Ø  Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα
 • Ø  Κυριακή του Πάσχα εορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπούφε με ζωντανή μουσική
 • Ø  Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Ø  Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 • Ø  Ειδικός φόρος διαμονής
 • Ø  Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ø  Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  

 


 


 

           ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ  

26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

1Η ΜΕΡΑ (Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ): ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ   

 Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια μετάβαση στην πλατεία Σπιανάδα όπου η παρουσία των Φιλαρμονικών και των Χορωδιών δίνει μια άλλη διάσταση στην πένθιμη μέρα η κάθε εκκλησία περιφέρει τον δικό της Επιτάφιο συνοδευόμενος από μπάντα και χορωδία. Στις 9 το βράδυ γίνεται η περιφορά του μεγαλοπρεπούς επιταφίου της Μητρόπολης με όλες τις φιλαρμονικές και χορωδίες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ ( Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ): ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης » στη Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούμε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού με την ρίψη των μπότηδων από τα μπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στη πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή των Βλαχερνών, νησάκι που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι . Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους με την θαυμάσια θέα. Αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισμένο σ΄ έναν απότομο βράχο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της πιο γνωστής Ανάστασης στην Ελλάδα στην πλατεία Σπιανάδα. Στη συνέχεια μας περιμένει στο ξενοδοχείο το πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα. Διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ ( ΠΑΣΧΑ): ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας , το παλιό και το νέο Φρούριο, το Δημαρχείο, το κτίριο της Ιονίου Ακαδημίας και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, τη Σπιανάδα, με το περίφημο «Λιστόν». Θα περπατήσουμε στα στενά καντούνια και θα επισκεφθούμε το ναό του Αγ. Σπυρίδωνα, προστάτη του νησιού, για να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου και τα λείψανα της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος.

4Η ΜΕΡΑ ( ΔΕΥΤΕΡΑ) : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΣΙΟΠΗ -  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Κασσιόπη, τουριστικό παραθαλάσσιο θέρετρο της βόρειας Κέρκυρας όπου θα απολαυσουμε το καφεδάκι και αν το επιτρέπει και ο καιρός θα δούμε απέναντι την Αλβανία με τους Άγιους Σαράντα. Επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε και κάνοντας  τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

 

vΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 229 ΕΥΡΩ

 

vΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 295 EYΡΩ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ø  Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
 • Ø  Διαμονή στο ξενοδοχείο Mega Hotel ( ΥΨΟΣ κεντρικό)
 • Ø  3 πρωινά
 • Ø  Μ. Παρασκευη δείπνο με νηστίσιμα
 • Ø  Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα
 • Ø  Κυριακή του Πάσχα πασχαλινό γευμα με αρνί σούβλας και ζωντανή μουσική
 • Ø  Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
 • Ø  Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 • Ø  Ειδικό φόρο διαμονής
 • Ø  Ακτοπολοϊκά  εισιτήρια για Κέρκυρα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • ·         Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

         NS-DHTML - Version 1.6-1

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de


Developed by Web Agency Albatros.